logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Призові місця на Міжнародному гастрономічному фестивалі – "ГастроМак Македонія-2017"

Загальна інформація

Нещодавно завершився грандіозний кулінарний захід, учасниками якого стала і команда з КНТЕУ на рівні з понад 300 учасниками з 20 країн світу. 

31 жовтня 2017 року відбулося урочисте нагородження делегації Київського національного торговельно-економічного університету: студентів Вікторії Науменко, Олександра Венглінського, Олександра Гриценко; викладача кафедри технології і організації ресторанного господарства Валентини Кочерги, директора Навчально-виробничого об'єднання КНТЕУ Тетяни Забігайло. 24-28 жовтня 2017 року вони взяли участь у ІІ-му Міжнародному гастрономічному фестивалі "ГастроМак Македонія-2017" у м. Струміка.

Цей грандіозний кулінарний захід зібрав понад 300 учасників з 20 країн світу. Його відвідали понад 2000 гостей з усього світу. Учасники змагались у 20 різних категоріях індивідуальних і командних змагань. Роботу учасників змагань і роботи арт-класу та роботи з карвінгу оцінювали понад 40 професійних членів журі з різних країн світу.

У конкурсній номінації "Ресторанний десерт" наша студентка Вікторія Науменко виборола срібло та заохочувальний диплом "Merian" за страву з риби. Обидва наші студенти – Олександр Гриценко та Олександр Венглінський вибороли 5 бронзових медалей та диплом за перемогу в номінаціях: "Сучасна страва", "Сучасна національна страва", "Страва з птиці", "Страва з риби", "Паста".

На урочистому закритті фестивалю від імені ректора КНТЕУ Анатолія Мазаракі вручено подяки і пам’ятні знаки Президенту Асоціації шеф-кухарів Македонії – Андріані Алакі та почесним членам дружньої асоціації.

Вітаємо студентів Київського національного торговельно-економічного університету з перемогою, бажаємо продовження творчих пошуків, нескінченного натхнення до нових кулінарних подвигів і перемог!

30.10.2017
42265
2726
остання редакція 07.02.2018
456287