logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

День гостинності: майстер-клас "Експрес-методи оцінки безпечності та якості меду" для учнів Українського колежу ім. В.О. Сухомлинського

Загальна інформація

15 листопада 2017 року за доброю, багаторічною традицією учні старших класів колежу відвідали наш університет. У рамках співпраці КНТЕУ зі школами м. Києва кафедрою товарознавства, управління безпечністю та якістю проведено день гостинності та майстер-клас для учнів Українського колежу ім. В.О. Сухомлинського.

У межах зустрічі проведено екскурсію, майстер-клас, зустріч із представниками кафедри та студентського активу, з якими відбулася плідна розмова про інтереси студентів та майбутніх вступників.

День гостинності розпочався зі спільного фото на майданчику вже улюбленої фотозони. Учні колежу ознайомились з сучасними аудиторіями та лабораторіями кафедри товарознавства, управління безпечністю та якістю. Про напрями роботи кафедри учням розповіла завідувач кафедри, професор, д.т.н. Белінська С.О. Про умови вступу на навчання за напрямами підготовки на факультеті торгівлі та маркетингу інформувала доцент, к.т.н. Дончевська Р. С., доцент, к.х.н. Пасальський Б.К. привітав присутніх та виразив сподівання, що результатом співпраці КНТЕУ і колежу буде нове поповнення студентської лави нашого славетного вищого навчального закладу.

Координатор наукового клубу «Start in Science» Наукового товариства студентів, аспірантів та молодих вчених КНТЕУ Долід Олександр ознайомив учнів з організацією наукової роботи студентів. Активісти Роман Поїзд, Каіка Єлизавета, Бармін Богдан поділились з випускниками своїми враженнями щодо умов навчання та НДР студентської молоді в КНТЕУ.

Учасники клубу «Start in Science» виступили з презентаціями українською та англійською мовами, провели експериментальні дослідження оцінки якості та безпечності зразків меду з фермерських господарств Київської області та вітчизняних виробників, які були придбані в супермаркетах міста.

У підготовці та проведенні майстер-класу «Експрес-методи оцінки безпечності та якості меду» взяли участь активісти клубу «Start in Science»: студенти ФТМ Захарченко Валентин, Донченко Аліна (3 курс, 6.2 група), Новохацький Ян (1курс, 21 група), студенти ФРГТБ Сириця Катерина, Васільєва Юлія, Гольчик Петро (1 курс, 9група) - а також колежани під керівництвом учителя Дорошенко Тетяни Леонідівни.

Заступник директора колежу ім. В.О. Сухомлинського  Хайруліна Т.Г. відзначила високий рівень мотивації щодо навчання в КНТЕУ, який студенти та викладачі передали випускникам.

Працюємо разом для нинішнього та майбутніх поколінь!

Модератор - ст. викл. Чикун Н.Ю., науковий консультант - доцент, к.х.н. Пасальський Б.К., відповідальні від наукового клубу "Start in Science": Долід Олександр, Захарченко Валентин, Сириця Катерина. Відповідальна за організацію та проведення від Українського колежу ім. В.О. Сухомлинського - заст. директора Хайруліна Тетяна Геннадіївна.

14.11.2017
42265
1237
остання редакція 17.11.2017
42265