logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Вийшов друком міжнародний науково-практичний журнал "ТОВАРИ І РИНКИ” № 2/2007.

Загальна інформація

У журналі опубліковано 23 статті 41 автора з актуальних проблем товарознавства продовольчих і непродовольчих товарів, ринкових відносин, технології продуктів харчування.

"Ринкові дослідження" - містить статті про теоретичні погляди на конкурентне середовище ринку та вплив окремих факторів на нього; визначення якості засобів електронної комерції; шляхи підвищення ефективності митної логістики щодо просування українських товарів на європейський ринок; перспективи насичення ринку цукру в Україні та ін.

"Новітні технології оздоровчих продуктів" - стосовно сучасних підходів до формування споживних властивостей синбіотичних харчових продуктів, а також продуктів, адаптованих до високих фізичних навантажень спортсменів; антиоксидантної активності плодоовочевих культур і продуктів їхньої переробки за новою технологією; напрямів використання харчових добавок із мідій і морських водоростей.

"Методологічні аспекти оцінювання якості товарів" містить статті про кваліметричну оцінку цукрозамінників-поліолів: сорбіту, лактитолу й ізомальту та моделювання процесу різання харчових продуктів на основі теоретичного аналізу і експериментальних досліджень.

"Дослідження якості харчових продуктів" - містить наукові результати щодо підвищення якості томатів, вирощених у відкритому і закритому ґрунті, купажованих плодових соків, заморожених плодів і овочів, нових видів цукрового печива.

"Удосконалення споживчих властивостей непродовольчих товарів" - висвітлено дослідження процесів взаємодії кремнійорганічного модифікатора з пентафталевими емалями, а також оцінку якості ізопропілріпакового і метилріпакового біопалива.

"Проблеми безпечності товарів для життєдіяльності людини" - подано результати досліджень щодо патогенної мікофлори зерна озимої пшениці та інгібуючих властивостей фенольних сполук насіння рапсу.

Наступний номер журналу "ТОВАРИ І РИНКИ" вийде друком у травні 2008 р.

29.02.2008
annzo
2455
остання редакція 29.02.2008
23