logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Фестиваль "Ялтинські канікули”

Загальна інформація

  З 1 по 6 лютого 2008 року відбувався фестиваль "Ялтинські канікули", в якому брали участь студенти Київського національного торговельно-економічного університету Пасічник Дар'я і Ковтун Дар'я, а також концертмейстер студентського камерного академічного хору Ільїна Наталія Сергіївна та художній керівник колективу Сіненко Оксана Олександрівна. 
У фестивалі також були задіяні студенти з навчальних закладів України і Росії, зокрема з Харкова ,Луганська, Києва, Донецька, Кіровограда, Москви, Волгограда, Петрозаводська, Санкт-Петербург.

Загальна кількість представлених учасниками творчих композицій у різноманітних номінаціях фестивалю - 26 ,а саме: "естрадний спів" - 7;
"академічний вокал " - 10;
"театр естрадних мініатюр" - 3;
"сучасний танець" - 3;
"сольне інструментальне виконавство" - 6.

   У номінації "академічний вокал", крім студентів КНТЕУ були задіяні учасники з профільних мистецьких навчальних закладів, зокрема, з Луганського університету культури і мистецтв, Донецької музичної академії ім. Чайковського, Московського державного університету культури і мистецтв, Харківського педагогічного університету, Санкт-Петербурзького вищого музичного училища та ін. При обговоренні результатів голова журі народна артистка Україна, професор Якубович Д. А. у своїй промові наголосила на високій виконавській майстерності Пасічник Дар'ї та Ковтун Дар'ї, відзначивши природний талант дівчат, музикальність, вокальні здібності, акторські вміння та правдиве донесення художньо-образного змісту музичних творів. Члени журі одностайно дійшли висновку нагородити дівчат Дипломами лауреатів фестивалю на рівні з іншими учасниками зазначеної номінації. Також дипломи отримали як концертмейстер Ільїна Н.С. , так і керівник студентського камерного академічного хору О.О. Сіненко. 
   В свою чергу організатори фестивалю передали Лист подяки на ім'я ректора Київського національного торговельно-економічного університету, доктора економічних наук, професора А.А. Мазаракі. Подальша участь у подібних фестивалях і конкурсах сприятиме гармонійному розвитку особистості, збагаченню духовної та музично-естетичної культури, формуванню художніх смаків студентської молоді, надаючи можливість реалізувати творчий потенціал у сфері культури і мистецтв.

25.02.2008
annzo
2430
остання редакція 25.02.2008
23