Екскурсія студентів ФРГТБ до ПрАТ "ОБОЛОНЬ"
Загальна інформація
Студенти факультету ресторанно-готельного та туристичного бізнесу спеціалізації 181 "Харчові технології" 21 листопада відвідали пивоварний завод ПрАТ "ОБОЛОНЬ" під час виїзного практичного заняття з дисципліни "Харчові технології".
Студенти побували на виробничих цехах підприємства, де ознайомилися з технологічними процесами виробництва ячмінного солоду, одержання пивного сусла, зброджування та доброджування, фільтрації пива та розливу готової продукції.
Фахівець-технолог підприємства розповів про особливості виробництва пива, безалкогольних напоїв та технологічного контролю на всіх стадіях виробництва. Студенти мали можливість отримати відповіді на запитання, які виникли під час вивчення теоретичного курсу.
Такі заходи сприяють підвищенню професійного рівня підготовки фахівців спеціалізації "Харчові технології".