logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Викладачі кафедри товарознавства, управління безпечністю та якістю дають поради щодо вибору якісних харчових продуктів до святкового столу

Загальна інформація

У передноворічний час ми приділяємо особливу увагу підготовці святкового столу. Як обрати якісні товари? Як зекономити і водночас не знехтувати безпечністю продуктів?

Саме такі запитання ставили нашим експертам редактори телепередач "Ранок з Україною" ТРК "Україна", "Якісне життя" ТРК "Київ"  та OBOZ TV.

Крім того, 19 грудня 2017 року професор кафедри Сидоренко Олена Володимирівна взяла участь у прямому ефірі радіо "Голос Києва", присвяченому вибору якісних товарів до новорічного і різдвяного столу.

Викладачів кафедри як експертів постійно залучають до зйомок теле- та радіопередач.

Попередні випуски можна переглянути за посиланнями:

Якість продуктів на святковому столі

Ранок на каналі Україна 

20.12.2017
42265
2200
остання редакція 07.02.2018
456287