logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Щоденник Х Консумерфесту. Міжнародна студентська науково-практична конференція. Секція "Food chemistry experiments"

Загальна інформація

У рамках X Консумерського фестивалю відбулась Міжнародна студентська науково-практична конференція. Секція "Food chemistry experiments" (Експерименти в харчовій хімії). 

З вступним словом англійською мовою виступила старший викладач кафедри товарознавства, управління безпечністю та якістю Чикун Надія Юріївна, яка привітала студентів, відзначила роль консумеризму, актуальність оцінки безпечності та якості харчових продуктів.

Студентами були представлені на високому науковому рівні результати експериментальних  досліджень, виконаних у лабораторіях кафедри товарознавства, управління безпечністю та якістю. Кожна доповідь була змістовною, унікально інформативною.

Доповіді презентовані англійською мовою. Конференція відбувалась у рамках інтерактивного навчання, студенти ставили до доповідачів питання і відповіді  на них були теж  англійською мовою. Білінгвальне навчання та представлення презентацій англійською, мовою міжнародної наукової комунікації, добра традиція роботи нашої секції з 2014 року. Слід зазначити, що щороку рівень проведення таких івентів має тенденцію до позитивного зростання.

Отже, переможці:

  • І місце – Каіка Єлизавета, ФТМ, 1 курс, 16 група. Physical and Chemical methods research of quality peach juice. Фізико-хімічні методи дослідження персикового соку.
  • ІІ місце –  Довженко Дарія, ФТМ, 1 курс, 16 група. Physical and Chemical methods research of quality grape juice. Фізико-хімічні методи дослідження виноградного соку.
  • ІІІ місце – Рекал Дмитро, ФТМ, 1 курс, 16 група. Express- methods of assessing the quality of milk. Експрес-методи дослідження якості молока.

Слід відмітити також доповіді студентів ФТМ: Захарченко В., (3 курс, 6.2 група); Кириченко А., (1 курс, СВО "магістр", 8 група); Бармін Б., (1 курс, 16 група); Долід О., (2 курс, 16 група); Швестко Н., (2 курс, 11група); Саранцева О., (1 курс, 16 група); Поїзд Р., (2 курс, 16 група); Байдалюк Ю., (3 курс, 6.2 група); Донченко А., (3 курс, 6.2 група); Вдовиченко Є., (1 курс, 16 група); Перехрест Я., (4 курс, 6 група), Седов С., (1 курс, 16 група).

Із заключним словом виступив доцент кафедри товарознавства, управління безпечністю та якістю, к.х.н Пасальський Богдан Кирилович, який відзначив здобутки студентів та побажав успіхів студентській молоді в науково-дослідній роботі.

13.03.2018
42265
2292
остання редакція 14.03.2018
Vega