logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Навчання практичних психологів та методистів шкіл Солом’янського району м. Києва

Загальна інформація

         26 вересня 2013 року на базі НАУКОВО-МЕТОДИЧНОГО ЦЕНТРУ УПРАВЛІННЯ ОСВІТИ СОЛОМ’ЯНСЬКОЇ РАЙОННОЇ В М. КИЄВІ ДЕРЖАВНОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ відбувся семінар для методистів та практичних психологів загальноосвітніх навчальних закладів І-ІІІ ступенів Солом’янського району. На зустріч було запрошено представників університету, зокрема, Центр психологічного забезпечення професійної діяльності представляли: директор центру, канд. психол. наук, доцент кафедри психології Ржевський Геннадій Миколайович, практичний психолог Пасічнюк Ольга Петрівна та студенти-психологи 6 курсу.

         Темою зустрічі була «Професійна орієнтація учнів – майбутніх абітурієнтів, пошук талановитої молоді, ознайомлення з можливостями дистанційної форми навчання та підвищення кваліфікації на базі університету, довузівська професійна підготовка до успішного проходження зовнішнього незалежного оцінювання знань і до вступу в КНТЕУ».

         Окрім виступу, під час якого аудиторію ознайомили з 5 факультетами університету та їх культурним життям, була проведена рекламно-агітаційна кампанія серед учасників методичного семінару з метою залучення шкіл району до співпраці. Присутнім було роздано свіжий випуск журналу       «Кіото, 19», буклети та рекламні листівки про діяльність факультетів університету, Центру профорієнтаційної роботи, Центру довузівської підготовки, Центру психологічного забезпечення професійної діяльності.

         Представників шкіл району, разом з учнями та їх батьками, запрошено на День відкритих дверей, який відбудеться 28 вересня 2013 року в КНТЕУ для отримання більш детальної інформації щодо навчання у вузі, спілкування з викладачами, консультацій з елементами тестування у Центрі психологічного забезпечення професійної діяльності.

         Дякуємо методистам та практичним психологам за надання актуальної інформації та сподіваємось на подальшу тісну співпрацю в галузі навчальної й методичної роботи, початкової професійної підготовки, розвитку здібностей, обдарувань і талантів дітей Солом’янського району.

25.09.2013
Vita
2863
остання редакція 25.09.2013
23