logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Щоденник Х Консумерфесту. Круглий стіл "Consumption: Safety and Quality"

Загальна інформація

У рамках X Консумерського фестивалю 14 березня 2018 року відбувся круглий стіл "Consumption: Safety and Quality"("Споживання, безпека та якість"), англійською мовою. 

Круглий стіл відкрив доц. Пасальський Б. К.  привітанням з нагоди проведення Х Консумерського фестивалю в КНТЕУ та відзначення Всесвітнього дня споживачів. Модератор події ст. викл. Чикун Н. Ю. звернулася до присутніх з промовою англійською, у якій зазначила важливість безпечності та якості товарів і послуг для споживачів в сучасному глобалізованому світі. Проведення круглого столу є доброю традицією та нагодою для реалізації творчого потенціалу студентів і викладачів.

Присутні взяли активну участь в обговоренні таких питань:

  • Історія консумерського руху за захист прав споживачів

  • Еволюція споживання товарів та послуг

  • Поняття (категорії) безпечності та якості: сучасні вимоги щодо безпечності та якості харчових продуктів

  • Дослідження якості та безпечності  харчових продуктів

  • Обговорення результатів дослідження безпечності та якості харчових продуктів, які виконані учасниками НК у лабораторії кафедри товарознавства, управління безпечністю та якістю КНТЕУ

  • Дослідження безпечності та якості сучасних дивайсів

  • Споживач майбутнього

  • Участь НК "Start in Science" у Консумерських фестивалях КНТЕУ

Учасники круглого столу відзначили, що спілкування в такому форматі - чудова нагода для обговорення актуальних питань, що представляють інтерес для студентської молоді України.

Під час підведення підсумків голова Наукового товариства студентів, аспірантів та молодих вчених Баранюк Юрій зазначив, що вражений високим рівнем наукової змістовності та актуальності підготовлених презентацій, викладом матеріалу англійською мовою активістами наукового клубу "Start in Science".

Активну участь у роботі круглого столу взяли: Рекал Дмитро, Довженко Дарія, Долід Олександр, Захарченко Валентин, Саранцева Олена, Сєдов Сергій, Каіка Ліза, Рудь Наташа, Поїзд Роман, Хоменко Владлена.

14.03.2018
42265
2198
остання редакція 19.03.2018
Vega