logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Мобільність очима студентів: студенти КНТЕУ на Європейському молодіжному форумі у Швейцарії

Загальна інформація

Студенти КНТЕУ повернулися з поїздки до Швейцарії, співорганізатором якої була кафедра іноземної філології та перекладу. Наші студенти вже вдруге гідно представили Україну на Європейському молодіжному форумі, де 144 студенти з 9 країн обговорили майбутнє Європи.

Вони мали можливість обрати найбільш актуальні для їх країн економічні та соціальні теми і разом розробити стратегію розвитку, взяти участь у воркшопах з розвитку особистості, поспілкуватися з іноземними однолітками й ознайомитися з красивою країною Швейцарією.

У форумі взяли участь такі студенти КНТЕУ:

  • Гузь Владислав, ФМТП 3 курс;
  • Ведянкіна Марія, ФЕМП 3 курс;
  • Бабська Аліна, ФЕМП 3 курс;
  • Івкова Ніна, ФМТП 2 курс;
  • Степаненко Михайло, ФРГТБ 3 курс.

Студенти поділилися своїми враженнями.

Маргарита: "Це була просто неймовірна поїздка до Швейцарії. Ми були на "European Youth Forum Trogen", суть якого - долучитися до вирішення глобальних проблем світу. Кожен мав змогу обрати проблему, яка йому була цікава найбільше. Уся комунікація була англійською мовою. Завдяки цьому форуму я покращила свій рівень англійської мови, змінила свої пріоритети в житті, побачила систему викладання у Швейцарії (ті речі, які для них є звичайними, для нас це інновації в системі викладання), і звичайно ж, тепер маю друзів із різних країн. Особисто я стала більш впевненою в собі, тому що зрозуміла, що кожна людина - це індивідуальність, і не треба боятися говорити свою думку! Дякую Вам за цю неймовірну можливість, дякую, що даєте таку можливість розвиватися!".

Владислав: "Коли я дізнався про поїздку до Швейцарії на молодіжний форум, відразу зрозумів - потрібно їхати, адже це чудова можливість не тільки отримати новий досвід та знання, а й побачити країну мрії - Швейцарію. Насправді, це була найкраща подорож у моєму житті, адже я знайшов нових друзів як серед представників з інших 9 країн, які були учасниками форуму, так і друзів з нашого університету. Кожен учасник форуму мав змогу вибрати тему, з якою він хотів би працювати протягом тижня. Я обрав тему міграції, тому я дізнався багато нової інформації, особливо цікаво було почути думку жителів Європейського союзу про біженців".

Дякуємо університету і кафедрі іноземної філології та перекладу за організацію такої корисної і цікавої поїздки!

09.04.2018
42265
2442
остання редакція 11.04.2018
456287