logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Міжнародний форум ресторанно-готельного бізнесу та кейтерингу

Загальна інформація

  З 11 по 14 листопада 2008 року відбудеться Міжнародний форум ресторанно-готельного бізнесу та кейтерингу (м. Київ, Салютна 2-Б, виставковий центр КиївЕкспоПлаза). У роботі форуму візьмуть участь представники Греції, Ізраїлю, Росії, Сербії, Туреччини, Чехії, України, Азербайджану, Білорусії. 
   У рамках форуму в університеті будуть проводитися лекції, майстер-класи та тренінги міжнародними експертами з новітніх технологій, кулінарного та кондитерського мистецтв: 
  Крістіан Форе - член Кулінарної академії Франції, Організаційного комітету Світового кубку з кондитерських виробів (2003 та 2005 рр.), директор з операцій та міжнародний виконавчий шеф "Gordon Bleu" (Франція). 
Призер П'ятизіркової Діамантової Премії, "Кращий шеф з кондитерських виробів у світі", обслуговував королівський палац у Монако (в 1997р. особистий кухар Його королівської високості Принца Монако Альберта), з листопада 2006 р. інструктор з кондитерських виробів "Gordon Bleu" у м. Оттаві.
  Кен Фрезер - віце-президент Британської асоціації кулінарів, почесний член ВАКС, суддя-експерт ВАКС, член НСІМА. 
Має понад 100 золотих медалей у сфері кулінарії, капітан і тренер Британської національної кулінарної збірної, в 1978 р. нагороджений Єлизаветою II орденом МВЕ. У 1982 р. брав участь у виготовленні торту для весільної церемонії принца Чарльза та принцеси Діани.
  Бін Муто - "золотий" шеф японської кухні. 
  Лоран Бурсьє - шеф-кондитер мережі "Волконський Кейзер", член Академії кулінарії Франції, Міжнародної асоціації скульпторів по льоду, асоціації "Євроковпак та Єврогастрономія". 
   Володар нагород "Золотий трофей гурманів", "Кубок Франції", золотої медалі конкурсу "СЕРБОТЕЛЬ", бронзової медалі конкурсу "СНЕГАЛЬ", золотої медалі конкурсу "Кубок Кремля 2007". 
  Аміросламов Тахір - незалежний експерт ВАКС, президент Асоціації кулінарів Азербайджану, віце-президент Міжнародної асоціації кулінарів Росії. 
  Джордже Костич - незалежний експерт ВАКС, президент Асоціації кулінарів Сербії, DKT "Hospitality consulting group". 

Лекції, майстер-класи та тренінги відбудуться:

10.11.08 - 3 пара - лекція (ауд. Б 205);
4 пара - майстер - клас, тренінги (ауд. Е 2, Е 3);
11.11.08 - 2 пара - майстер - клас, тренінги (ауд. Е 2, Е 3;
3 пара - майстер - клас, тренінги (ауд. Е 2, Е 3);
12.11.08 - 2 пара - лекція (ауд. Б 203);
3 пара - майстер - клас, тренінги (ауд. Е 2, Е 3);
13.11.08 - 11.00 - майстер - клас, тренінги (ауд. Е 2, Е 3);
14.11.08 - 2 пара лекція (корпусу Д, актова зала).

06.11.2008
annzo
1928
остання редакція 06.11.2008
23