logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Експерт КНТЕУ надав товарознавчу оцінку якості улюбленим смаколикам для телепрограми "Якісне життя"

Загальна інформація

На кафедрі товарознавства, управління безпечністю та якістю Київського національного торговельно-економічного університету відбулись зйомки телевізійної програми ТРК "Київ" "Якісне життя" (12 квітня 2018 року ).

Доцент кафедри товарознавства, управління безпечністю та якістю, к.т.н. Антюшко Дмитро Петрович презентував інформацію про історію появи заварних тістечок і еклерів, особливості технології їх приготування, надав товарознавчу оцінку якості обраних для сюжету зразків і рекомендації щодо свідомого вибору цих товарів на споживчому ринку нашої держави.

Науковці кафедри товарознавства, управління безпечністю та якістю КНТЕУ постійно беруть участь у зйомках численних телепрограм, де викривають підробки, розповідають особливості специфіки вибору високоякісних продовольчих товарів і дають поради щодо формування здорового харчового раціону.

11.04.2018
42265
2469
остання редакція 11.07.2018
42265