logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

П'ятий український студентський фестиваль реклами

Загальна інформація

  6-7 листопада 2008 р. у київському Будинку кіно відбувся П'ятий український студентський фестиваль реклами. Його організаторами традиційно були Київський національний торговельно-економічний університет, PA Angel Communicable і професійний часопис "Маркетинг і реклама". 
   Фестиваль засвідчив новий рівень розвитку рекламної справи та якісні зміни в організації цього найбільшого в Україні студентського творчого конкурсу. 
   Протягом року відбулися регіональні фестивалі студентської реклами у Чернівцях, Харкові й Донецьку. Кількість представлених на цих фестивалях робіт перевершила загальну кількість робіт попереднього Четвертого УСФР. 
Фестиваль продемонстрував зростання соціальної відповідальності українських рекламних компаній та проявилося відчутні фінансові та організаційні підтримки цього заходу.
   Студенти (навіть нерекламних вузів) взяли активну участь у творчому конкурсі. Було представлено 811 робіт від 608 учасників, що представляли 23 області України. Отже, слоган "Покажи себе", реалізовано повною мірою. 
До складу авторитетного журі, яке очолила генеральний директор РА Media Expert Тетяна Попова, увійшли провідні спеціалісти найбільших українських компаній. Члени журі в 10-ти номінаціях відзначили зростання професійного рівня робіт.
Успішно виступили на фестивалі студенти Київського національного торговельно-економічного університету.
Гран-прі Фестивалю отримала робота студента КНТЕУ Михайла Петрусяка "Don't induce fear";
- виборола І місце у номінації "Друкована комерційна реклама" - Дар'я Варигіна (ФЕМП, 3 курс, 7 група);
- виборола ІІ місце у номінації "Комплексна реклама кампанія" - Христина Приліп (ФЕМП, 3 курс, 7 група);
- посіла ІІІ місце у номінації "PR-кампанія" - Дар'я Капля (ФЕМП, 4 курс, 7 група).
   На велику подяку заслуговує студентський камерний академічний хор КНТЕУ під керівництвом Оксани Синенько. На урочистій церемонії нагородження переможців хор зворушливо виконав міжнародний студентський гімн Gaudeamus, яким і було завершено П'ятий УСФР.

17.11.2008
annzo
2181
остання редакція 17.11.2008
23