logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Святкування Міжнародного Дня студента

Загальна інформація

  З нагоди Міжнародного Дня студента 18 листопада в університеті відбулось урочисте зібрання студентів. Знаменно, що до цієї святкової події після суттєвої реконструкції відчинила двері актова зала, яка вражає театральною просторістю, елегантністю інтер'єру, оснащеністю сучасним світловим та радіомовним обладнанням. 
   Присутніх привітав ректор КНТЕУ, доктор економічних наук, професор, академік АПН України, заслужений діяч науки і техніки України Анатолій Антонович Мазаракі, який розповів про головні досягнення колективу університету, звернув увагу на те, що все це було б неможливо без студента, який, на його думку, є центральною постаттю університету. Анатолій Антонович зазначив, що ректорат пишається нашими студентами, у тому числі тими, що отримують академічні персональні та іменні стипендії: Президента України; Верховної Ради України; імені Президента Торгово-промислової палати України О.П.Михайліченка; Київського міського голови. Багато студентів є переможцями Всеукраїнських студентських олімпіад, різних міжнародних і всеукраїнських конференцій, конкурсів, фестивалів. Ректор окреслив перспективи розвитку університету, побажав студентам міцного здоров'я, нових успіхів у навчанні, наукових здобутків, творчих досягнень, поступового наближення до головної мети - знайти своє місце у житті й стати гідними громадянами нашої великої країни - України! 
Від імені студентів університету виступив голова ради студентського самоврядування Сергій Радченко, який подякував ректорату, викладачам за постійну турботу, запевнив, що студенти докладуть усіх зусиль, щоб стати кращими спеціалістами своєї галузі, добрими справами будуть прославляти університет.
   Ректор університету А.А. Мазаракі вручив кращим студентам грамоти за успішне навчання, активну участь у науковій та громадській роботі. Декану факультету економіки, менеджменту і права Наталії Миколаївні Гуляєвій вручено перехідний кубок за перемогу факультету в університетській спартакіаді. 
   На завершення свята відбувся концерт силами митців-студентів.

20.11.2008
annzo
2182
остання редакція 20.11.2008
23