logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

День відкритих дверей у "Reikartz Hotel Management" для студентів КНТЕУ: ініційовано підписання договору про співробітництво

Загальна інформація

Студенти ІІІ курсу факультету ресторанно-готельного та туристичного бізнесу відвідали готель "Віта Парк Борисфен", який входить до однієї з найбільших національних мереж України.

Знайомство з готелем відбулося 24 квітня та розпочалося з презентації мережі "Reikartz Hotel Management", яку для студентів представив Олексій Ларіонов - директор з корпоративної культури готелю. З його розповіді студенти дізналися історію створення національної мережі готелів, її розвиток та вихід на міжнародний рівень. Олексій також розповів про єдині стандарти мережі  готелів Reikartz, переваги одного сервісу по всій території України, систему фіт- беків гостей та ін.

Екскурсію готелем та його територією провела Зайцева Марина – управляюча готелем. Студенти дізнались, що номерний фонд готелю складається з 64 сучасних європейських номерів наступних категорій: Класик Double, Класик Twin, Стандарт Single, Стандарт Twin, Суперіор, та проінспектували кілька з них.

Тарасенко Олеся менеджер з персоналу ознайомила студентів з такими напрямами в готелі: робота у службі прийому і розміщення, робота у службі ресторанного сервісу, робота у службі хаускіппінг. Третьокурсників  менеджер запросила на практику та роботу під час літніх канікул. Також в мережі чекають на наших випускників.

За результатами зустрічі Центром розвитку кар’єри ініційовано підписання договору про співробітництво з національною мережею готелей "Reikartz Hotel Management".


Довідково:

Reikartz Hotel Management є найбільшим в Україні готельним оператором: під управлінням компанії працюють 42 готелі рівня «3, 3+ і 4 зірки» під брендами «Reikartz Hotels & Resorts», «Optima Hotel» «Раціотель», «Віта Парк».
Reikartz Hotels & Resorts - об'єднує готелі рівня 3 і 4 зірки, розташовані у великих містах і привабливих курортах України. Кожен готель мережі відрізняє високий рівень комфорту і сервісу, сувора відповідність європейським стандартам обслуговування, тепле і уважне ставлення до гостей.

Віта Парк - це мережа велнес-курортів в найкрасивіших і екологічно чистих місцях України. Курорти пропонують активний відпочинок для всієї сім'ї та оздоровчі процедури за допомогою найкращих природних матеріалів.

Optima Hotel - оптимальний готель для кожного мандрівника. Готелі під брендом Optima Hotel запропонують гостям з різних бюджетом найбільш оптимальний варіант за співвідношенням ціна/якість в сегменті «3 зірки».

Раціотель - мережа економ-готелів «3 зірки» для бізнес аудиторії. Слоган нової мережі «Рацiональній готель вiд Reikartz» максимально точно відображає її концепцію - гість Raziotel керується принципом: «Я плачу тільки за те, що мені дійсно потрібно».

23.04.2018
42265
2644
остання редакція 26.04.2018
42265