logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Майстер-клас "Послуги фондового ринку та ринку ІСІ" В’ячеслава Короля

Загальна інформація

Під час лекції доцента кафедри банківської справи Л. В. Жураховської з дисципліни "Фінансовий ринок" для студентів третього курсу ФФБС (групи 7, 8, 9) 25 квітня 2018 року успішно відбувся майстер-клас / гостьова лекція "Послуги фондового ринку та ринку ІСІ", який провів відомий експерт з фондового ринку, випускник КНТЕУ, керівник активами КУА "АРТ Капітал", успішний фондовий аналітик, блогер і фінансовий журналіст, кандидат економічних наук  В’ячеслав Король.

В’ячеслав Король - харизматична особистість і блискучий оратор розкрив для студентів третього курсу, поки що зовсім нові для них, але дуже цікаві, професійні питання з теми "Фондовий ринок":

  1. Базові послуги торговця цінними паперами - брокеридж, довірче управління, ІТ, андерайтинг, маркет-мейкінг (секьютірізація) - та їх тарифи. Схемні можливості торговця.
  2. Послуги торговця цінними паперами в рамках інвестиційного банку (фінансове консультування, супровід угод і емісій, аналітика).
  3. Послуги КУА з управління активами фондів. Види фондів і портфелів. Види стратегій. Все про НПФ. Як вибирати НПФ щодо пенсійних послуг.
  4. Схемні послуги КУА. Оптимізація податків. Структурування бізнесу та активів.

Студенти 7, 8 та 9 груп ФФБС, затамувавши подих, слухали пана В’ячеслава. Розглянуті лектором питання не тільки давали відповіді на питання лекції з "Фінансового ринку", а й показали студентам нові можливості, що розкривають для них професійно-орієнтовані дисципліни для четвертого курсу – "Торгівля цінними паперами", "Депозитарна діяльність", а також дисципліни "Управління інвестиційним портфелем банку", "Портфельне інвестування", "Управління активами інституційних інвесторів", "Управління відносинами з інвесторами", що включені в магістерські програми "Фінансове посередництво", "Фінансове брокерство" й "Банківська справа".

Кафедра банківської справи щиро дякує В’ячеславу Королю та планує й надалі активно співпрацювати з ним та компанією з управління активами "АРТ Капітал Менеджмент".

Людмила Жураховська, канд. екон. наук, доцент, МВА, кафедра банківської справи

25.04.2018
433884
1587
остання редакція 11.07.2018
42265