logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Вітаємо переможців!

Загальна інформація

  Уже третій рік поспіль футбольна команда КНТЕУ "Меркурій" бере участь у чемпіонаті України з футболу серед вищих навчальних закладів. 
  Із року в рік студенти-спортсмени покращують свої досягнення, крок за кроком просуваючись до числа претендентів на медалі. У цьому році в боротьбі з кращими футбольними командами вузів України збірна команда КНТЕУ посіла почесне четверте місце, і за оцінками спеціалістів була визнана найкращою молодою командою. Грають в ній студенти-аматори. 
2 червня 2009 р. футболістів та їх тренерів у теплій, дружній атмосфері привітали ректор університету Анатолій Антонович Мазаракі, який зазначив, що футбольна команда "Меркурій" отримала перемогу, насамперед, завдяки майстерності та мужності гравців. Вона ще раз прославила Київський національний торговельно-економічний університет. Він побажав також усім подальших успіхів, здоров'я та великих перемог. Відзначаючи досягнення збірної команди КНТЕУ, ректор нагородив кожного спортсмена почесною грамотою та пам'ятним годинником. Капітан команди Євгеній Гітун від імені всіх присутніх подякував ректорові та на згадку про зустріч подарував футбольний м'яч і форму гравця.
   Вітаємо наших спортсменів з їх досягненнями: Ананчука А., Гітуна Є., Мізернюка Р., Шишу С., Якимлюка А. (студентів обліково-економічного факультету); Давидюка С., Желтова С., Каграманова М., Клємєнтьєва В., Поліщука О., Польчука А. (студентів товарознавчого факультету); Антонова А., Борща А., Волченка М., Джуменка О., Котенка Д., Микала М., Новохацького Є., Оксамітнього А. (студентів факультету економіки, менеджменту і права); Бататіна О., Звенигородського О. (студентів факультету ресторанно-готельного та туристичного бізнесу); Домбровського Т., Ярича К. (студентів факультету фінансів та банківської справи); Яценка О.В. (тренера команди, старшого викладача кафедри фізичної культури); М'ясоєденкова К.О. (завідувача кафедри фізичної культури). 


Відділ навчально-виховної роботи

04.06.2009
annzo
2119
остання редакція 04.06.2009
23