logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Випуск магістрів 2009 року

Загальна інформація

  У Київському національному торговельно-економічному університеті завершилась державна атестація студентів, які здобували освітньо-кваліфікаційний рівень магістрів. Державними екзаменаційними комісіями атестовано 1493 магістра. 
   З нагоди випуску магістрів 18 червня 2009 р. в актовій залі університету відбулось урочисте зібрання професорсько-викладацького складу, співробітників університету, студентів та їх батьків. Присутніх привітав ректор КНТЕУ, доктор економічних наук, професор, академік АПН України Анатолій Антонович Мазаракі. Він відзначив високий рівень підготовки цьогорічних випускників, вагомий їх внесок у розвиток студентської науки, побажав їм великих успіхів у професійній діяльності, кар'єрного зростання, здоров'я, подякував викладачам за їх плідну працю. 192 випускникам вручено диплом з відзнакою, лист-подяку та пам'ятні подарунки - книги, авторами яких є викладачі університету. Порівняно з минулим навчальним роком, кількість випускників-відмінників університету зросла на 32 особи. 
   Випускників привітав завідувач кафедри фінансового аналізу і контролю, доктор економічних наук, професор Євген Володимирович Мних, який побажав випускникам бути справжніми патріотами України, завжди пишатися та гідно нести по життю звання випускника одного із провідних вузів країни - Київського національного торговельно-економічного університету. 
Випускник товарознавчого факультету Олександр Портянко від імені студентства подякував ректору, всім викладачам університету за їх турботу про студентів, розвиток навчального закладу, зміцнення його матеріально-технічної та інформаційної бази. Він подякував батькам за піклування та надану можливість вчитися у знаному університеті.
Вітаємо випускників-магістрів 2009 р. із успішним закінченням університету!

 

 


Відділ навчально-виховної роботи

22.06.2009
annzo
2154
остання редакція 22.06.2009
23