logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

IІ тур Всеукраїнської олімпіади для професійної орієнтації вступників на основі повної загальної середньої освіти зі спеціальності 181 «Харчові технології»

Загальна інформація

181 «ХАРЧОВІ ТЕХНОЛОГІЇ»

Для участі в олімпіаді та отримання до 20 додаткових балів до оцінки ЗНО з математики Вам необхідно:

1. Ознайомитися з положенням про проведення олімпіади зі спеціальності 181 «Харчові технології» спеціалізації "Технологія та організація ресторанного бізнесу"


2. Зареєструватися для участі (не пізніше 12.04.2019)

Рєстрація у Всеукраїнській олімпіаді зі спеціальності 181 «Харчові технології»


3. Виконати завдання І туру олімпіади (on-line тестування з математики).
Доступ до завдань буде відкрито 12-13 та 19-20 квітня 2019 року


4. Список осіб, які рекомендовано до участі у ІІ турі олімпіади


5. Взяти участь у ІІ турі олімпіади, який відбудеться в КНТЕУ 11.05.2019
ПРОГРАМА


Контакти оргкомітету:

e-mail: 

  • kharchovitekhnolohiyi@gmail.com
  • ktogh@knteu.kiev.ua

Конт. тел.: 

  • (044) 531-48-45
  • (073) 103-13-69

Ключові переваги навчання за спеціальністю «Харчові технології» спеціалізацією «Технологія та організація ресторанного бізнесу»:

  • здобуття знань і отримання практичних навичок з використанням світового досвіду, що є основою кар’єрного зростання у сфері ресторанного бізнесу;
  • формування у студентів здатності та готовності до підприємництва, започаткування власного бізнесу;
  • розвиток лідерських якостей, міжособистісних комунікацій не тільки під час академічного навчання, але й упродовж стажування;
  • отримання диплому міжнародного зразка;
  • 100% працевлаштування.

Упродовж навчання  гарантуємо:

  •  вивчення декількох іноземних мов;
  • участь у програмах обміну з університетами Європи, Азії та США;
  • заняття в спеціалізованих кабінетах, лабораторіях;
  • надання освітніх послуг професійними викладачами, керівниками успішних українських та зарубіжних підприємств;
  • унікальну можливість практики у вітчизняних та міжнародних ресторанних мережах (Болгарії, Хорватії, Польщі, Словаччини, Туреччини)
  •  можливість участі у міжнародних, всеукраїнських, регіональних конкурсах кулінарного та кондитерського мистецтва, тренінгах з розвитку підприємницької активності, бізнес-тренінгах, майстер-класах.

За підтримки вітчизняних та міжнародних підприємств ресторанного бізнесу:

  • Мережі ресторанів «Континент Кард»; «Козирна карта»;
  • Академії професійної освіти «Меркур» НПО Словацька республіка;
  • Громадської спілки  «Український кулінарний союз»;
  • Ліги фітнес-дієтологів та нутриціологів України.

Баз практики

  • Готельно-ресторанного комплексу «Трипільське сонце»;
  • Мережі ресторанів «Континент Кард» (готельно-ресторанний комплекс «Колиба -хаус», готельно-ресторанний комплекс «Ель Гаучо»,  спорт-бар «Happy Grill Bar», ресторан  «Траторія Франко»);
  • Мережі ресторанів «Козирна карта» (ресторан «Spotykach», «Казбек», «PetruS-ь», «Хінкалі»);
  • Готельно-ресторанних комплексів туристичної дестинації Татри, Словацька республіка (FIS****, SOLISKO****, PATRIA****, HORIZONT****, HOPOK****, KONATKT****);
  • Готельно-ресторанних комплексів Туреччини (Sherwood Greenwood Resort*****, AKKA Antendon Hotel*****, Orange Country Alanya*****, IC RESIDENCE*****).

07.12.2018
42265
3817
остання редакція 06.05.2019
42265