IІ тур Всеукраїнської олімпіади для професійної орієнтації вступників на основі повної загальної середньої освіти зі спеціальності 181 «Харчові технології»
Загальна інформація
181 «ХАРЧОВІ ТЕХНОЛОГІЇ» 1. Ознайомитися з положенням
про проведення олімпіади зі спеціальності 181
«Харчові технології» спеціалізації "Технологія
та організація ресторанного бізнесу" 2. Зареєструватися для участі
(не пізніше 12.04.2019)
Рєстрація у Всеукраїнській олімпіаді зі спеціальності 181
«Харчові технології» 3. Виконати завдання І туру олімпіади (on-line
тестування з математики). 4. Список осіб, які рекомендовано до
участі у ІІ турі олімпіади 5. Взяти участь у ІІ турі
олімпіади, який відбудеться в КНТЕУ 11.05.2019 Контакти оргкомітету: e-mail: Конт.
тел.:
Для участі в олімпіаді
та отримання до 20 додаткових балів до
оцінки ЗНО з математики Вам необхідно:
Доступ до завдань буде відкрито 12-13 та 19-20 квітня
2019 року
ПРОГРАМА
Ключові переваги навчання за спеціальністю «Харчові технології» спеціалізацією «Технологія та організація ресторанного бізнесу»:
- здобуття знань і отримання практичних навичок з використанням світового досвіду, що є основою кар’єрного зростання у сфері ресторанного бізнесу;
- формування у студентів здатності та готовності до підприємництва, започаткування власного бізнесу;
- розвиток лідерських якостей, міжособистісних комунікацій не тільки під час академічного навчання, але й упродовж стажування;
- отримання диплому міжнародного зразка;
- 100% працевлаштування.
Упродовж навчання гарантуємо:
- вивчення декількох іноземних мов;
- участь у програмах обміну з університетами Європи, Азії та США;
- заняття в спеціалізованих кабінетах, лабораторіях;
- надання освітніх послуг професійними викладачами, керівниками успішних українських та зарубіжних підприємств;
- унікальну можливість практики у вітчизняних та міжнародних ресторанних мережах (Болгарії, Хорватії, Польщі, Словаччини, Туреччини)
- можливість участі у міжнародних, всеукраїнських, регіональних конкурсах кулінарного та кондитерського мистецтва, тренінгах з розвитку підприємницької активності, бізнес-тренінгах, майстер-класах.
За підтримки вітчизняних та міжнародних підприємств ресторанного бізнесу:
- Мережі ресторанів «Континент Кард»; «Козирна карта»;
- Академії професійної освіти «Меркур» НПО Словацька республіка;
- Громадської спілки «Український кулінарний союз»;
- Ліги фітнес-дієтологів та нутриціологів України.
Баз практики
- Готельно-ресторанного комплексу «Трипільське сонце»;
- Мережі ресторанів «Континент Кард» (готельно-ресторанний комплекс «Колиба -хаус», готельно-ресторанний комплекс «Ель Гаучо», спорт-бар «Happy Grill Bar», ресторан «Траторія Франко»);
- Мережі ресторанів «Козирна карта» (ресторан «Spotykach», «Казбек», «PetruS-ь», «Хінкалі»);
- Готельно-ресторанних комплексів туристичної дестинації Татри, Словацька республіка (FIS****, SOLISKO****, PATRIA****, HORIZONT****, HOPOK****, KONATKT****);
- Готельно-ресторанних комплексів Туреччини (Sherwood Greenwood Resort*****, AKKA Antendon Hotel*****, Orange Country Alanya*****, IC RESIDENCE*****).