logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

День спортивної слави

Загальна інформація

  27 жовтня 2009 р. в університеті відбулося свято фізичної культури і спорту - День спортивної слави. На ньому були присутні члени ректорату, почесні гості, кращі спортсмени університету, викладачі, співробітники, студенти КНТЕУ. 

   Свято розпочалось урочистим відкриттям нової тренажерної зали у корпусі Д. Ректор університету Мазаракі Анатолій Антонович та голова комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України Гамов В'ячеслав Георгійович перерізали символічну червону стрічку. Викладачі та студенти КНТЕУ отримали можливість користуватися найсучаснішим спортивним обладнанням, яким оснащена нова тренажерна зала. 

   Продовження святкового заходу відбулося в актовій залі. З промовою виступив ректор університету Мазаракі А.А. Він зазначив, що сьогоднішній день - важлива подія в житті студентства, бо підбиває підсумки спортивного 2008/2009 року. Ректорат пишається нашими найкращими спортсменами, які своїми перемогами в змаганнях прославили не тільки університет, але й Україну. Серед них студент IV курсу обліково-економічного факультету Бреус Сергій Петрович - майстер спорту міжнародного класу з плавання, член національної збірної команди України, учасник Олімпійських ігор; студент IV курсу факультету економіки, менеджменту і права Сізоненко Денис Вікторович - майстер спорту міжнародного класу з плавання, призер чемпіонату Європи, багаторазовий чемпіон України, учасник Олімпійських ігор та Всесвітньої універсіади. Студенти КНТЕУ також досягли успіхів в усіх дванадцяти видах спорту, які розвиваються в університеті. Анатолій Антонович особливо відзначив перемоги футбольної команди "Меркурій", яка у цьому році в боротьбі з кращими футбольними командами вищих навчальних закладів України посіла почесне четверте місце і була визнана найкращою студентською командою. Цим досягненням сприяє добре оснащена спортивна база та професійна робота викладачів кафедри фізичної культури, яку очолює М'ясоєденков Костянтин Олегович. 

   Ректор університету побажав усім присутнім нових перемог та нагородив грамотами кращих студентів-спортсменів та викладачів кафедри фізичної культури за вагомий внесок у розвиток фізичної культури і спорту, високі досягнення у спортивних змаганнях. 
   Грамотами також було нагороджено студентів, які стали переможцями та призерами спартакіади КНТЕУ у 2008/2009 н.р. За перемогу факультету економіки, менеджменту і права в університетській спартакіаді декану факультету Гуляєвій Наталії Миколаївні вручено перехідний кубок. 
   З промовою виступив почесний гість свята, голова комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України Гамов В.Г. Він висловив глибоку подяку колективу університету, особисто ректору, за вагомий внесок у розвиток фізичної культури, активну роботу з розвитку студентського спорту. Відзначаючи високій рівень розвитку фізкультури і спорту в університеті, В'ячеслав Георгійович підкреслив, що в цьому напрямі наш навчальний заклад входить до найкращих вузів країни. За особисті заслуги в розвитку фізичної культури та спорту Гамов В'ячеслав Георгійович вручив Почесну відзнаку комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України ректору Мазаракі Анатолію Антоновичу та першому проректору Корольчуку Олександру Петровичу. Почесною грамотою комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України було нагороджено завідувача кафедри фізичної культури М'ясоєденкова Костянтина Олеговича. 

   На закінчення свята відбувся концерт. На сцені виступили самодіяльні артисти культурно-мистецького центру університету та наші спортсмени, які в своїх показових виступах продемонстрували високий рівень майстерності з різних видів спорту. 
   Проведення Дня спортивної слави стало ще одним свідченням того, що фізична культура і спорт у КНТЕУ є одним із пріоритетних напрямів виховання студентської молоді.

 

 


Начальник відділу навчально-виховної роботи Шевченко О.В.

12.11.2009
annzo
2055
остання редакція 12.11.2009
23