logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Cвяткування Дня юриста

Загальна інформація

  16 жовтня 2009 р. в актовій залі КНТЕУ відбулось урочисте святкування Дня юриста. Студентами факультету, які навчаються за спеціальністю "правознавство", була підготовлена святкова програма. З привітаннями виступили: проректор з наукової та навчально-методичної роботи КНТЕУ Притульська Наталія Володимирівна, декан ФЕМП Гуляєва Наталія Миколаївна, начальник управління розслідування недобросовісної конкуренції Антимонопольного комітету України Кондратьєва Оксана Фрідріховна, віце-президент Академії наук Вищої освіти України, декан юридичного факультету Національного університету біоресурсів та природокористування України Курило Володимир Іванович та інші. 

   За плідну співпрацю з КНТЕУ та сприяння у підготовці висококваліфікованих кадрів у сфері юриспруденції Почесною Грамотою КНТЕУ були нагороджені Самсін Ігорь Леонович - Голова вищої кваліфікаційної комісії суддів України, Клименко Тамара Петрівна - віце-президент Української іноземної юридичної колегії, Чехович Сергій Болеславович - завідуючий відділом Секретаріату Президента України, Воротіна Наталія Вікторівна - доцент, старший науковий співробітник Інституту держави і права ім. Корецького, Костецька Тетяна Анатоліївна - доцент, старший науковий співробітник Інституту держави і права ім. Корецького. 

   Також були присутні випускники КНТЕУ минулих років, які працюють юристами у провідних державних та приватних організаціях, займаються науковою діяльністю у галузі правознавства, здійснюють успішну адвокатську практику. Випускники кафедр комерційного права та правознавства з радістю поспілкувалися зі своїми молодшими колегами, дали їм поради, які стануть їм у нагоді під час навчання та у майбутній роботі. 

   За успіх в навчанні та активну участь в роботі правничого клубу студенти 5 курсу Кононенко Ірина та Івахненко Юлія, студент 4 курсу Банк Ростислав були нагороджені Почесною Грамотою студентів КНТЕУ.

 

 


Зав. кафедри комерційного права Л.В. Ніколаєва

12.11.2009
annzo
2223
остання редакція 12.11.2009
23