logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Сертифікаційний аудит системи управління якістю КНТЕУ

Загальна інформація

  25 листопада 2009 року завершено сертифікаційний аудит системи управління якістю, яким було охоплено всі процеси та напрями діяльності університету. 
   Мета цього заходу полягала у ретельній перевірці відповідності системи управління якістю університету вимогам стандарту ДСТУ ISO 9001:2009 для прийняття рішення щодо видачі сертифікату на систему управління якістю. 
Сертифікаційний аудит проводився національним органом сертифікації - ДП "Укрметртестстандарт" Державного комітету України з питань технічного регулювання та споживчої політики і проходив у два етапи.
   Під час першого етапу зовнішнього аудиту аудиторами було проаналізовано документацію СУЯ КНТЕУ, оцінено ступінь її запровадження та готовність університету до остаточного оцінювання системи управління якістю. За результатами першого етапу аудиту було уточнено змістовну складову Настанови з якості та окремих документованих процедур. 
   Під час другого етапу зовнішнього аудиту аудиторами перевірено стан функціонування та дотримання регламентів щодо передбаченої документації на виконання вимог ДСТУ ISO 9001:2009 у 32 структурних підрозділах університету. 
   Результати сертифікаційного аудиту системи управління якістю університету було оголошено групою зовнішніх аудиторів на спільній заключній нараді з керівниками структурних підрозділів КНТЕУ. Аудиторами відмічено сильні сторони моделі системи управління якістю університету, можливості для її поліпшення, охарактеризовано ступінь зрілості системи, оголошено протоколи про результати аудиту та висновок про те, що система управління якістю КНТЕУ відповідає вимогам національного стандарту ДСТУ ISO 9001:2009 і рекомендована для отримання сертифікату на систему управління якістю УкрСЕПРО
   Від імені ДП "Укрметртестстандарт" аудитори висловили подяку керівництву і всім співробітникам університету за співпрацю, об’єктивну та якісну підготовку інформації, створення комфортних умов для роботи аудиторів, а також побажали постійно поліпшувати та удосконалювати створену в КНТЕУ систему управління якістю.

 

 


Проректор, керівник СУЯ Н.В. Притульська

26.11.2009
annzo
2786
остання редакція 26.11.2009
23