logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Профорієнтація від кафедри технології і організації ресторанного господарства для учнів загальноосвітніх шкіл міста Києва

Загальна інформація

Із метою проведення профорієнтаційної роботи серед учнів випускних класів викладачі кафедри технології і організації ресторанного господарства відвідали загальноосвітні школи І-ІІІ ступеню освіти різних районів міста Києва, а саме:

  • Середні загальноосвітні школи № 81, 161 (доц. Медведєва А.О.)
  • Гімназії № 191, 195 (доц. Антонюк І.Ю.)
  • Спеціалізована школа № 202 (проф. Гніцевич В.А.)
  • Середня школа №238 (доц. Кочерга В.І.)
  • Середня школа № 70 (проф. Юдіна Т.І.)

На зустрічах було повідомлено про особливості спеціальності 181 "Харчові технології", про умови вступу, про вимоги навчання, про майбутні посади випускників; доведена інформація щодо умов проведення олімпіади зі спеціальності, яка дає можливість отримати додаткові бали до ЗНО з математики.

Учні виявили зацікавленість, заповнили анкети, окремі учні вже зареєструвалися на сайті КНТЕУ для участі в олімпіаді.

Сподіваємося на плідні результати зустрічей.

28.01.2019
433884
1631
остання редакція 19.08.2019
42265