Профорієнтація від кафедри технології і організації ресторанного господарства для учнів загальноосвітніх шкіл міста Києва
Загальна інформація
Із метою проведення профорієнтаційної роботи серед учнів випускних класів викладачі кафедри технології і організації ресторанного господарства відвідали загальноосвітні школи І-ІІІ ступеню освіти різних районів міста Києва, а саме:
- Середні загальноосвітні школи № 81, 161 (доц. Медведєва А.О.)
- Гімназії № 191, 195 (доц. Антонюк І.Ю.)
- Спеціалізована школа № 202 (проф. Гніцевич В.А.)
- Середня школа №238 (доц. Кочерга В.І.)
- Середня школа № 70 (проф. Юдіна Т.І.)
На зустрічах було повідомлено про особливості спеціальності 181 "Харчові технології", про умови вступу, про вимоги навчання, про майбутні посади випускників; доведена інформація щодо умов проведення олімпіади зі спеціальності, яка дає можливість отримати додаткові бали до ЗНО з математики.
Учні виявили зацікавленість, заповнили анкети, окремі учні вже зареєструвалися на сайті КНТЕУ для участі в олімпіаді.
Сподіваємося на плідні результати зустрічей.