logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Студентський фестиваль «День туризму-2013»

Загальна інформація

5 жовтня у Київському національному торговельно-економічному університеті пройшов cтудентський фестиваль, присвячений Всесвітньому дню туризму.

Всі факультети з нетерпінням чекали цього свята аби продемонструвати свої вміння, позмагатись у різноманітних конкурсах та, головне, просто чудово провести час. До святкування приєднались також 6 відокремлених структурних підрозділів університету – торговельно-економічні інститути з Харкова, Ужгорода та Чернівців, торговельно-економічні коледжі з Харкова й Ужгорода, а також Київське вище комерційне училище.

Програма святкування вражала масштабністю та фантазією організаторів. На учасників чекали цікаві конкурси й змагання: туристичний квест, «Богатирські ігри», захоплива спортивно-туристична естафета, конкурс стінгазет на туристичну тематику, майстер-клас з карвінгу, футбольний матч та головна подія, що стала вже традицією святкування Дня туризму - барбекю-шоу.

У туристичному квесті місця серед факультетів розподілилися наступним чином: ФОАЕК – перше місце, ФТТП та ФРГТБ – відповідно друге та третє.

Приємно відмітити, що у футбольному матчі між викладачами університету та радою студентського самоврядування з рахунком 8:5 перемогли студенти. Як виявилося, студенти-«радники» не лише ведуть активне університетське життя, а ще й дуже спортивні.

Цікавим виявився конкурс туристичних стінгазет, у якому переможцями стали першокурсники 2 групи факультету ресторанно-готельного та туристичного бізнесу.

У спортивно-туристичній естафеті перемогла дружня команда ФЕМП. Друге місце отримали невгамовні студенти ФРГТБ, а третє та четверте місця чесно розділили між собою команди ФФБС та ФТТП.

Захопливим видовищем для всіх стали «Богатирські ігри», що мали кілька номінацій. Так, у «Перетягуванні авто» переміг Піронков Філіп (1 курс ФРГТБ), «Гирьовий спорт» - Очеретін Євген (3 курс ФТТП) і в «Туристичній прогулянці» отримав перемогу Бонь Богдан (2 курс ФЕМП).

Дружні команди студентів-кулінарів усіх бажаючих частували своїми вишуканими витворами кулінарного мистецтва. Звідусіль лунали сміх і дружні жарти, а загальну атмосферу затишку та комфорту доповнювала концертно-розважальна програма  з піснями та жартами КВН-щиків і аромат смачних страв на грилі. До речі, всі бажаючі змогли покуштувати одвічну туристичну страву - справжню польову кашу, що на свіжому повітрі мала просто неповторний смак.

Завершилося свято традиційним нагородженням майстрів барбекю. Змагання у номінаціях проводилися у категоріях «Аматори» і «Професіонали». Команда складалася з 5 осіб. По одному учаснику з кожної команди представлено в індивідуальних змаганнях в номінації «Барбекю» та «Страва в казані».

 

Роботу команд оцінювало журі:

- Назаренко Сергій Павлович – су-шеф ресторану «Дніпро», «Золотий шеф-кухар України», багаторазовий переможець міжнародних конкурсів із кулінарного мистецтва, висококваліфікований член журі, працює за рекомендаціями Всесвітньої Асоціації Кулінарних Союзів;

- Панченко Наталія Олександрівна - заступник шеф-кухаря ресторану «Дніпро», кухар 6-го розряду, член журі міжнародних фестивалів із кулінарного мистецтва;

- Кондратьєв Олег Миколайович - шеф-кухар промислово-інвестиційної корпорації «Укрпідшипник», переможець міжнародних конкурсів із кулінарного мистецтва.

 

Результати VІIІ Студентського фестивалю «День туризму-2013» (барбекю)

 

Місце

Професіонали

Аматори

Номінація «Страва в казані»

1 місце

УТЕК КНТЕУ

ФЕМП КНТЕУ

2 місце

ВКУ КНТЕУ

УТЕІ КНТЕУ

ФТТП КНТЕУ

3 місце

ХТЕК КНТЕУ

ХТЕІ КНТЕУ

ЧТЕІ КНТЕУ

ФРГТБ КНТЕУ

ФОАЕК КНТЕУ

ФФБС КНТЕУ

 

 

 

Номінація «Барбекю» (індивідуали)

1 місце

ВКУ КНТЕУ

ФФБС КНТЕУ

2 місце

ХТЕК КНТЕУ

ХТЕІ КНТЕУ

ФРГТБ КНТЕУ

ФТТП КНТЕУ

ФОАЕК КНТЕУ

3 місце

ЧТЕІ КНТЕУ

УТЕІ КНТЕУ

ФЕМП КНТЕУ

 

Номінація «Барбекю» (команда)

1 місце

ЧТЕІ КНТЕУ

ФТТП КНТЕУ

2 місце

ВКУ КНТЕУ

ФРГТБ КНТЕУ

ФЕМП КНТЕУ

ФФБС КНТЕУ

3 місце

ХТЕК КНТЕУ

ХТЕІ КНТЕУ

УТЕК КНТЕУ

УТЕІ КНТЕУ

ФОАЕК КНТЕУ

 

ВКУ КНТЕУ – Вище комерційне училище Київського національного торговельно-економічного університету;

УТЕІ КНТЕУ – Ужгородський торговельно-економічний інститут Київського національного торговельно-економічного університету;

УТЕК КНТЕУ – Ужгородський торговельно-економічний коледж Київського національного торговельно-економічного університету;

ХТЕК КНТЕУ – Харківський торговельно-економічний коледж Київського національного торговельно-економічного університету;

ХТЕІ КНТЕУ – Харківський торговельно-економічний інститут Київського національного торговельно-економічного університету;

ЧТЕІ КНТЕУ – Чернівецький торговельно-економічний інститут Київського національного торговельно-економічного університету.

 

Ми з нетерпінням чекаємо наступного Дня туризму в Київському національному торговельно-економічному університеті.

 

05.10.2013
Vita
4148
остання редакція 05.10.2013
23