logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Офіційне відкриття нового сезону проекту "Business2Students by Watsons"

Загальна інформація

Відбулося офіційне відкриття нового сезону проекту "Business2Students by Watsons", що пройшло в одній із кав’ярень середмістя.

Журналісти та партнери проекту у форматі дружньої зустрічі прес-сніданку обговорили новий комунікаційний вектор цього сезону - фінанси й економіка, дізналися про плани і досягнення Київського національного торговельно-економічного університету, а також про особливості роботи компанії "Watsons" з молодим поколінням.

На презентацію проекту завітали ректор університету Анатолій Антонович Мазаракі, перший проректор Наталія Володимирівна Притульська, директор Центру бізнес-тренінгу Оксана Кузьменко, директор з комунікацій "Watsons" Катерина Веремєєва, HR-директор "Watsons" Альона Рубанець, журналісти електронних видань і телеканалів "СТБ" та "Новий". Модератором виступила засновник проекту Наталія Дмитренко.

Анатолій Антонович Мазаракі зазначив: «Настав час найсильнішої кооперації та формування консорціумів на стику освіти, науки і підприємництва, саме такою колаборацією є проект "Business2Students". Сьогодні конкуренція на ринку праці досить велика і компанії змушені витрачати не один місяць для пошуку професіонала, а потім на його адаптацію. Наше партнерство триває вже 4 роки і весь цей час інтерес студентів до проекту надзвичайно високий! Більше 50 студентів пройшли стажування, а після працевлаштувалися в компаніях-партнерах. Наш успішний приклад взаємодії треба демонструвати і тиражувати!».

Наталія Володимирівна Притульська акцентувала, що уже кілька років кожен семестр в університеті ознаменується початком нового сезону проекту "Business2Students". Це говорить про системну та активну співпрацю бізнесу й університету в підготовці затребуваних фахівців, таких як випускники КНТЕУ. «Неможливо створювати якісні кадри без наявності функціональних завдань і відповідальних професіоналів з обох сторін, якими і є партнери проекту. Наші студенти мають унікальну можливість спілкуватися з тими, хто хоче і може робити щось для країни і молоді, як її майбутнього, зокрема», - зауважила Наталія Володимирівна.

До зустрічі на майстер-класах!

27.02.2019
42265
1363
остання редакція 28.02.2019
42265