Майстер-клас "Свято Масниці з новим проектом"
Загальна інформація
Бренд-шеф Олексій Сидоров та су-шеф Олексій Соколан ресторану "Black Market Restaurant" міста Київ 4 березня 2019 року провели майстер-клас за стандартами ресторанів системи «Мішлен». Продемонстрували оригінальні поєднання інгредієнтів для отримання незабутнього унікального смаку.
Найголовнішим лейтмотивом майстер-класу була специфіка «заміни двох стандартних страв набором з п’яти».
Під час майстер-класу студенти побачили, як приготувати:
- закуску,
- салат,
- рибну страву,
- основну страву із квітковим медом та молочною плівкою,
- мільфей із коренеплодів.
Олексій Сидоров особливо акцентував на необхідності формування естетичної складової страви, поділився секретами оформлення та прийомами оздоблення страв перед подаванням.
Студентство та викладачі факультету ресторанно-готельного бізнесу щиро вдячні майстрам за бажання поділитись досвідом та надану можливість перейняти частку майстерності від професіоналів-практиків.