logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Майстер-клас "Свято Масниці з новим проектом"

Загальна інформація

Бренд-шеф Олексій Сидоров та су-шеф Олексій Соколан ресторану "Black Market Restaurant" міста Київ 4 березня 2019 року провели майстер-клас за стандартами ресторанів системи «Мішлен». Продемонстрували оригінальні поєднання інгредієнтів для отримання незабутнього унікального смаку.

Найголовнішим лейтмотивом майстер-класу була специфіка «заміни двох стандартних страв набором з п’яти».

Під час майстер-класу студенти побачили, як приготувати:

  • закуску,
  • салат,
  • рибну страву,
  • основну страву із квітковим медом та молочною плівкою,
  • мільфей із коренеплодів.

Олексій Сидоров особливо акцентував на необхідності формування естетичної складової страви, поділився секретами оформлення та прийомами оздоблення страв перед подаванням.

Студентство та викладачі факультету ресторанно-готельного бізнесу щиро вдячні майстрам за бажання поділитись досвідом та надану можливість перейняти частку майстерності від професіоналів-практиків.

04.03.2019
42265
1277
остання редакція 06.03.2019
Vega