logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Майстер-класи в рамках навчального курсу "Віртуальний ресторан" від "Rest.Art.Kitchen"

Загальна інформація

Відбулися майстер-класи в рамках навчального курсу "Віртуальний ресторан" від "Rest.Art.Kitchen".

Цього тижня учасники ресторану Терентія Сопіна навчалися роботи на гарячому цеху, дізналися теорію та техніку приготування страв, а також секрети, як зробити їх смачнішими. Пан Терентій  розповів, як правильно приготувати равликів під соусом та власноруч зробити прожарку м'яса, як у найкращих ресторанах.

Учасники ж ресторану Юрія Нікітюка цього тижня пізнавали організацію роботи холодного цеху.

Готували тартар із яловичини двох видів. Перший традиційний, але за авторським рецептом, другий був новаторським. Учасники мали змогу поекспериментувати з можливими варіаціями.

Вже наступного тижня учасників чекають нові звершення, тому приєднуйся скоріше!

Готувати легко з "Rest.Art.Kitchen"!

12.03.2019
42265
1140
остання редакція 13.03.2019
Vega