Майстер-класи в рамках навчального курсу "Віртуальний ресторан" від "Rest.Art.Kitchen"
Загальна інформація
Відбулися майстер-класи в рамках навчального курсу "Віртуальний ресторан" від "Rest.Art.Kitchen".
Цього тижня учасники ресторану Терентія Сопіна навчалися роботи на гарячому цеху, дізналися теорію та техніку приготування страв, а також секрети, як зробити їх смачнішими. Пан Терентій розповів, як правильно приготувати равликів під соусом та власноруч зробити прожарку м'яса, як у найкращих ресторанах.
Учасники ж ресторану Юрія Нікітюка цього тижня пізнавали організацію роботи холодного цеху.
Готували тартар із яловичини двох видів. Перший традиційний, але за авторським рецептом, другий був новаторським. Учасники мали змогу поекспериментувати з можливими варіаціями.
Вже наступного тижня учасників чекають нові звершення, тому приєднуйся скоріше!
Готувати легко з "Rest.Art.Kitchen"!