logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Інноваційні пекарські курси та курси авторської датської кухні від міжнародних фахівців

Загальна інформація

Протягом 18-22 березня 2019 року для студентів та викладачів факультету ресторанно-готельного та туристичного бізнесу КНТЕУ проходили інноваційні пекарські курси, що проводив Девід Мішель Мізон, член міжнародного Richemont Club, співробітник Королівського товариства з охорони громадського здоров’я, та курси авторської датської кухні, представленої Кнудом Еріком Ларсеном, акредитованим суддею WACS, членом асоціації шеф-кухарів Великої Британії.

На кухні студенти зарекомендували себе як справжні майстри, де була неймовірна атмосфера, різноманіття страв та смаків, кольорів та запахів.

До того ж, для студентів це була чудова можливість підвищити рівень знань з англійської мови, адже в процесі приготування вони багато спілкувалися зі своїми наставниками.

Викладачі, які були присутні на дегустації, та самі студенти з задоволенням смакували страви і були вражені їх вишуканістю та водночас простотою.

Сподіваємося, що вже незабаром Девід Мішель Мізон та Кнуд Ерік Ларсен приїдуть до нас з новими рецептами та навчать студентів ще більшого.

22.03.2019
42265
1455
остання редакція 25.03.2019
42265