"Сучасні тенденції розвитку й удосконалення устаткування для теплової обробки кулінарної продукції"
Загальна інформація
19.03.2010 р. в ауд. В-205
для студентів 2, 3 і 4 курсів ФРГТБ відбулася лекція на тему:
"Сучасні тенденції розвитку й удосконалення устаткування для
теплової обробки кулінарної продукції".
Лекцію провели: Макашев М.Л. - директор компанії "Профитекс-Киев",
Верхогляд О.Я. - бренд-шеф з країн СНД.
Лекція була прочитана на належному рівні та викликала значний
інтерес у студентської аудиторії.
Фірма CONVOTHERM (Німеччина) надала КНТЕУ безоплатно для
використання в навчальних цілях сучасне професійне устаткування для
закладів ресторанного господарства - пароконвектомат моделі
CONVOTHERM 6/10 вартістю 9150 євро. З використанням цього теплового
апарата планується проведення майстер-класів для студентів і
викладачів університету та практичних працівників
галузі.
Зав.кафедрою ІТД С.Л.Шаповал