logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Career Day в КНТЕУ: "Світ відкритий для активних"

Загальна інформація

"Світ відкритий для активних "  під таким гаслом 16 квітня 2019 року відбувся «Career Day-2019» у Київському національному торговельно-економічному університеті.

Метою заходу є створення умов для ефективного працевлаштування та розвитку професійної кар’єри студентів і випускників університету, налагодження співпраці з підприємствами, установами щодо організації проходження практики та стажування студентів і працевлаштування випускників.

Цьогоріч у заході взяла участь найбільша кількість роботодавців-колишніх випускників КНТЕУ, які представляють різні сектори економіки. Загалом у пошуку майбутніх фахівців до КНТЕУ завітали представники 80 організацій та компаній.

З вітальним словом до гостей заходу та студентів звернувся ректор Київського національного торговельно-економічного університету, доктор економічних наук, академік Національної академії педагогічних наук України, професор Мазаракі Анатолій Антонович.

У своєму виступі він зазначив, що традицію об’єднувати спільноту роботодавців у КНТЕУ було започатковано у 2001 році. Нині партнери університету активно долучаються до формування та проведення освітнього процесу, професіоналізації освітніх та освітньо-наукових програм, більше 100 стейкхолдерів  є партнерами освітніх програм. За цей час проведено приблизно 30 ярмарків вакансій і днів кар’єри,  у яких взяли участь більше 1000 компаній-роботодавців.

Спільно з роботодавцями реалізовано безліч проектів. Щороку за участю партнерів відбувається понад 400 лекцій та майстер-класів, проводиться близько 300 наукових та науково-практичних конференцій, симпозіумів, круглих столів. Сила університету – у його викладачах та студентах. А сучасний університет-лідер торговельної освіти не може існувати без надійних та конструктивних партнерів.

Особлива подяка партнерам освітніх програм, які були нагороджені сертифікатами:

  • Департамент кіберполіції  Національної поліції України – партнер освітньої програми "Кібербезпека" - освітній ступінь бакалавр;
  • ТОВ «Ернст енд Янг» – партнер освітніх програм «Облік і оподаткування»,  «Фінансовий контроль та аудит» -  освітній ступінь бакалавр; «Фінансовий аналіз та аудит», «Облік і податковий консалтинг», «Облік і оподаткування в міжнародному бізнесі» освітній ступінь магістр;
  • Академія ДТЕК – партнер освітньої програми «Економіка галузевих ринків» - освітній ступінь бакалавр;
  • Представництво «Пірсон Ед'юкейшн» – партнер освітньої програми «Германські мови та літератури (переклад включно)» освітній ступінь бакалавр;
  • ТОВ «ЕКО» партнер освітньої програми «Торговельний менеджмент», «Управління бізнесом», «Менеджмент персоналу» - освітні ступені бакалавр, магістр.

Почесними грамотами відзначено партнерів у таких номінаціях:

  • У номінації «Активний роботодавець»: PwC Україна та METRO Cash & Carry Ukraine;
  • У номінації «Гостинний роботодавець»: Ramada Encore Kiev;
  • У номінації «Креативний роботодавець»: компанія «ZAMMLER»;
  • У номінації «Інноваційний роботодавець»: Національний банк України та туристичний оператор ТОВ «AnexTour».

Під час заходу визначено роботодавцялідера студентських симпатій серед компаній учасників «CarrerDay-2019».  

За результатами онлайн-голосування ним стала компанія TCG International.

Щиро вдячні всім нашим партнерам за співпрацю. Бажаємо їм знайти серед студентів та випускників КНТЕУ найкращих співробітників, а студентам – роботодавця мрії.

Захід відбувся за сприянням Центру розвитку кар’єри

16.04.2019
42265
2588
остання редакція 19.04.2019
433884