logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

ERASMUS +: представник КНТЕУ викладає в Софійському університеті Святого Кліментія Охридського

Загальна інформація

Доцент кафедри менеджменту Яцишина Клавдія Валеріївна з 22 по 26 квітня 2019 року перебувала в Софійському університеті Святого Кліментія Охридського в рамках програми Європейського Союзу Еразмус+ "Навчальна (академічна) мобільність".

Метою візиту було викладання англійською мовою лекційних занять з дисципліни «Корпоративне управління» для студентів, що навчаються на магістерських програмах, зокрема для студентів, що навчаються в Софійському університеті Святого Кліментія Охридського в рамках проекту Еразмус+. Дисципліна була обрана болгарськими партнерами з переліку всіх англомовних дисциплін університету.

Під час лекцій було розглянуто аспекти корпоративного управління та еволюцію корпоративних відносин у світі, проаналізовано ключові особливості сучасних корпорацій та підходи до формування інтегрованих корпоративних структур, досліджено природу, моделі та принципи корпоративної соціальної відповідальності та обґрунтовано важливість її оцінювання на прикладі світових лідерів у сфері електронної комерції, проаналізовано досвід успішного та провального публічного розміщення цінних паперів (ІРО). Особливу увагу було зосереджено на порівняльному аналізі моделей корпоративного управління в Україні та Болгарії.

У рамках візиту до Софійського університету Святого Кліментія Охридського також відбулися зустрічі із замдеканом факультету економіки та бізнес адміністрування assoc. prof. Todor Yalamov, керівником відділу міжнародних зв’язків факультету економіки та бізнес адміністрування Alida Rizova, Ph.D. та координатором програм Європейського Союзу Еразмус відділу міжнародних зв’язків Софійського університету Святого Кліментія Охридського Irena Atanasova, на яких відбувся обмін думками щодо організації викладання дисциплін у галузі корпоративного управління. 

26.04.2019
433884
2701
остання редакція 06.05.2019
Vega