logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

У КНТЕУ загадали бажання: урочиста інавгурація студентів

Загальна інформація

Vivat Academia!
Vivant professores!
Vivat membrum quodlibet!
Vivant membra quaelibet!
Semper sint in flore!

Урочистостями з нагоди інавгурації студентів-першокурсників та парадом вишиванок ознаменувався День знань у Київському національному торговельно-економічному університеті.

Цього року першокурсниками КНТЕУ стали 3 028 осіб, а всього до університету на навчання за освітніми ступенями «бакалавр» та «магістр» зараховано 4 470 осіб. Відкриваючи урочисту церемонію, ректор Анатолій Антонович Мазаракі зазначив, що за результатами вступної кампанії 2019 року КНТЕУ ввійшов у ТОП-5 найпопулярніших закладів вищої освіти України, у ТОП-3 серед ЗВО Києва та очолив рейтинг серед ЗВО гуманітарного та економічного напряму: «В університеті нині навчаються студенти з 26-ти країн. Для вас, дорогі студенти, створені умови для навчання за 51-єю навчальною програмою. Створено усі необхідні умови для саморозвитку й самовдосконалення не тільки в навчанні, а й у спорті та творчості! Навчання – це праця, саморозвиток це праця, самовдосконалення – це праця. Хочете бути успішними в цьому житті, пам’ятайте – володіння іноземними мовами, інформаційними технологіями запорука цьому. Університет – це велика родина, до якої ви приєдналися. Вітаю вас з початком студентського неповторного життя! Слава університету! Слава Україні!».

Першими з рук Анатолія Антоновича залікові книжки отримали представники факультетів, які до вступу в університет вже мали досягнення у навчанні, спорті, займали активну громадянську позицію. 

Посвідчення майстра спорту з легкої атлетики на урочистій сцені отримала студентка І курсу освітнього ступеня «магістр» факультету фінансів та банківської справи – Шкурко Вікторія, яка саме в КНТЕУ відкрила та завдяки наполегливій праці викладачів-тренерів розвинула свій спортивний талант і стала багаторазовою чемпіонкою України, чемпіонкою України з бігу на 3000 метрів, фіналісткою Чемпіонату Європи серед молоді та фіналісткою Чемпіонату Європи серед дорослих «Суперліга» з легкої атлетики.

Більше 350-ти новоспечених першокурсників проявили свій патріотизм та свідомість і, разом з іншими студентами, взяли участь у параді вишиванок.

Момент проголошення Присяги на вірність університету незмінна традиція, що засвідчує вибір кожного бути саме тут, навчатися саме в КНТЕУ - студенти запам’ятають на все життя!

Голова ради студентського самоврядування КНТЕУ Петровська Дар’я привітала нових членів університетської родини та зауважила, що для кожного тут знайдеться місце, адже КНТЕУ – це нові можливості, де кожен може розкрити свої таланти та відкрити нові!

Свято інавгурації першокурсників завершилося гімном усіх студентів "Гаудеамус". Першокурсники з найсвітлішими очікуваннями від дорослого життя випустили в небо сотні повітряних кульок, загадавши бажання, які університет обов’язково допоможе реалізувати. Щира вдячність за підтримку в проведенні заходу нашому партнеру – ТОВ "Молочна компанія "Галичина".

Попереду нове життя: знайомства, емоції, друзі, нові виклики й досвід. Попереду перспективи й нові вершини!

Університет щиро вітає всіх нас - родину КНТЕУ з початком нового навчального року та нового життя!

02.09.2019
42265
4946
остання редакція 10.09.2019
43220