logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

"АШАН Україна Гіпермаркет" привітно зустрів студентів

Загальна інформація

Cтудентів 4-го курсу факультету торгівлі та маркетингу КНТЕУ 17 вересня 2019 року привітно зустрів колектив «АШАН Україна Гіпермаркет».

У доброзичливій атмосфері відбулось знайомство із співробітниками торговельного підприємства та його керівником Айком Манукяном.

Керівник людських ресурсів Тетяна Образцова та начальник відділу персоналу Наталія Кизенко ознайомили студентів з історією  підприємства, його розвитком, секретами успіху, структурою та концепціями. Спікери акцентували увагу на тому, що їм подобається працювати з молоддю та запросили до свого дружнього колективу креативних, ініціативних, переповнених  новими, цікавими ідеями та готових працювати уже сьогодні студентів і випускників університету.

Спеціаліст з навчання Ася Савченко зазначила, що КНТЕУ – це перший заклад вищої освіти, з яким підприємство розпочало  співпрацю щодо підготовки спеціалістів торговельної галузі. Сьогодні ТОВ «АШАН Україна Гіпермаркет» – це одна з провідних баз для практичної підготовки студентів 1-го  (бакалаврського)  і  2-го  (магістерського) рівнів вищої освіти. За довгі роки  співпраці з «АШАН» реалізовано безліч спільних проектів, серед яких і проект «Комерсанти майбутнього». Саме завдяки цьому проекту випускник КНТЕУ Матіш Олексій відразу після закінчення навчання в університеті став керівником відділу «Свіжі продукти». Символічно, що саме він провів цікаву екскурсію складськими приміщеннями, зонами приймання продуктів харчування і їх зберігання,  поділився секретами формування асортименту та логістичних каналів постачання товарів. На екскурсії студенти ознайомилися зі  структурою торговельного залу, вузлом розрахунків з покупцями, що поряд з традиційними ККС має касові системи самообслуговування. Студенти відвідали коптильний та пекарний цехи, дізналися про особливості реалізації продукції власного виробництва.

Зустріч, організована Центром розвитку кар’єри та кафедрою товарознавства, управління безпечністю та якістю, закінчилась дегустацією смаколиків  власного виробництва підприємства.

Дякуємо нашим партнерам за довголітню плідну співпрацю!

16.09.2019
42265
1003
остання редакція 25.09.2019
42265