logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

HR – не професія, а стан душі!

Загальна інформація

Щороку кожну трєтю середу вересня кафедра менеджменту КНТЕУ традиційно долучається до всесвітнього святкування міжнародного HR-дня. Зазвичай в цей день небайдужі до проблем управління людськими ресурсами студенти, фахівці-практики та викладачі кафедри обмінююється цікавою та актуальною інформацією, досвідом роботи та особливостями навчання на освітньо-професійній програмі «Менеджмент персоналу», що започаткована в КНТЕУ більше 12 років тому.

На святкову зустріч, що відбулася 18 вересня 2019 року, були запрошені колеги та давні друзі кафедри та Університету – керівник сектору людських ресурсів торговельної мережі «Ашан» Тамара Левченко, та випускниця КНТЕУ 2018 року зі спеціалізації «Менеджмент персоналу» Альона Куценко. Гаранти освітньо-професійної програми «Менеджмент персоналу» та керівник HR-лабораторії Михайло Волобуєв привітали студентів з їхнім професійним святом, зазначивши, що вони зробили своєчасний та вдалий вибір своєї майбутньої професії.

Присутнім слухачам було цікаво дізнатися від Тамари Левченко про особливості її роботи як HR-фахівця в торговельній мережі «Ашан», про завдання та компетентності, найбільш важливі особистісні, професійні та ділові якості для обіймання посади менеджера, розвиток яких є визначальним чинником успішної кар’єри на сучасному підприємстві. Під час захоплюючої презентації Альона Куценко розкрила секрет, як саме знання, отримані студентами під час опанування різних навчальних дисциплін можуть їм знадобитися для успішного працевлаштування та перспективного професійного зростання.

Наприкінці свята гості мали можливість відповісти на численні запитання студентів та викладачів кафедри менеджменту, а також посмакувати спільно зі всіма присутніми студентами традиційний святковий торт, спеціально виготовлений до Дня HR-менеджера майстрами НВО КНТЕУ.

Щиро дякуємо організаторам свята та чекаємо на нові зустрічі!

18.09.2019
43220
1015
остання редакція 01.10.2019
42265