logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Студенти спеціальності «Харчові технології» здобувають знання з виробництва крафтового морозива

Загальна інформація

У Київському національному торговельно-економічному університеті 2 жовтня 2019 року з ініціативи факультету ресторанно-готельного та туристичного бізнесу, кафедри технології та організації ресторанного господарства відбувся майстер-клас відомого бренд-шефа Олега Горбатюка про крафтове морозиво.

Учасники та гості майстер-класу - студенти спеціальності «Харчові технології» КНТЕУ, Вінницького торговельно-економічного коледжу, викладачі факультету ресторанно-готельного та туристичного бізнесу під керівництвом гаранта освітньої програми «Крафтові технології» професора Юдіної Т.І., разом з бренд-шефом Олегом Горбатюком відпрацювали складні технології використання рідкого азоту для приготування крафтового морозива.

Особливо вразила студентів техніка приготування морозива за технологією Crycook, PacoGet. Учасники майстер-класу використовували переважно локальну українську сировину.

Учасники майстер-класу самостійно формували смаки заморожених десертів, використовуючи принципи інжинірингу, комбінаторики смаків – саме тому учасники «збудували» авторське крафтове морозиво з шафраном, медовою динею, огірком, сорбет із бородинським хлібом, діжонською гірчицею, шоколадом та червоним перцем чилі!

 Бажаємо й далі учасникам та гостям майстер-класу натхнення у створенні креативних крафтових десертів!

02.10.2019
43220
1628
остання редакція 04.10.2019
Vega