Крафтові технології – тренд українського виробника!
Загальна інформація
Викладачі факультету ресторанно-готельного та туристичного бізнесу Київського національного торговельно-економічного університету (КНТЕУ) – Вітряк О. П. (кафедра технології і організації ресторанного господарства) та Салімон О. М. (кафедра готельно-ресторанного бізнесу) протягом 17-18 жовтня 2019 року брали участь у Першому Всеукраїнському форумі «Міцний крафт-2020».
На засіданні форуму було презентовано нову магістерську програму «Крафтові технології» у рамках спеціальності 181 «Харчові технології», за якою розпочато підготовку здобувачів вищої освіти в Київському національному торговельно-економічному університеті з вересня 2019 року.
Під час панельної дискусії обговорювалися питання щодо перспектив розвитку крафтових виробництв в Україні та основні проблеми забезпечення фахівцями у сфері крафтових технологій; були досягнуті домовленості про налагодження партнерських відносин щодо обміну теоретичним та практичним досвідом між КНТЕУ і крафтовиками, а також організації стажування студентів-магістрів.
Результатом успішної комунікативної платформи за сприянням організатора форуму Лавренової К.Ю. ухвалено рішення щодо підписання Угоди про співпрацю між КНТЕУ та Асоціацією виробників крафтового дистиляту в Україні.