logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Майстер-клас телеведучого Віталія Школьного: «Тележурналістика в медіапросторі»

Загальна інформація

У Київському національному торговельно-економічному університеті за сприянням кафедри журналістики та реклами 29 жовтня 2019 року відбулася зустріч із ведучим інформаційно-аналітичної програми «Сьогодні» Віталієм Школьним.

Майстер-клас «Тележурналістика в медіапросторі» зібрав понад двісті студентів та викладачів з профільних спеціальностей КНТЕУ. На слухачів чекало більше години професійних порад, обговорення реальних, практичних ситуацій у тележурналістиці.

Віталій Школьний розповів молоді про джерела пошуку та реалізацію вдалих тем для інформаційного випуску новин, запоруку досягнення потрібного ефекту від глядача, а також про технології подвійного екрану, чат-спілкування у формуванні контенту в медіапросторі.

Майстер-клас проходив у формі інтерактиву, тож студенти та викладачі охоче ставили питання ведучому. Майбутніх фахівців  найбільше цікавили тренди медійної галузі, інструменти для створення власного сюжету та подачі медіаконтенту, поширення вже створеного продукту, спеціфіка роботи у тележурналістиці.  Як правильно проводити інтерв’ю? Які існують секрети викладу інформації в новинах? Які навички необхідно здобути молодому поколінню для успішної реалізації себе в журналістиці та телевиробництві. Теги?

Аудиторія активно ставила професійні питання, отримувала компетентні відповіді щодо журналістської діяльності, почула перспективи розвитку і роботи каналу «Україна» від досвідченого медіатренера.

Майстер клас став справжнім джерелом натхнення та мотивації для майбутніх фахівців.

Приєднуйся і дій! Чекаємо нових зустрічей та творчої наснаги!


Віталій Школьний – відомий телеведучий ранкових випусків інформаційної програми «Сьогодні» на національному каналі. Кар’єру в медіагалузі розпочав у досить молодому віці. Встиг попрацювати журналістом, кореспондентом, редактором на радіо та ТБ. Досвідчений медіатренер, проводить майстер-класи, лекції для студентів журналістських спеціальностей. Професійні інтереси: експертиза в питаннях міжнародної політики, політології.  Особисті інтереси: досвідчений мандрівник, багато подорожує різними країнами і вивчає культурні пам’ятки, захоплюється театром, при чому відвідує у всіх містах, де буває. Цікавиться сучасною літературою, авторським кіно. Поліглот, розмовляє 5 мовами.

29.10.2019
42265
2885
остання редакція 31.10.2019
Vega