logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Майстер-клас: «Традиційна різдвяна європейська випічка»/«Traditional Christmas Bakery Products»

Загальна інформація

Девід Мішель Мізон презентує класичні технології різдвяної європейської випічки, яку традиційно готують під час різдвяних свят у родинах та в ресторанах Великобританії, Німеччини, Італії тощо.

Майстер-клас присвячений ознайомленню із традиційними технологіями класичної різдвяної європейської випічки.

Програма майстер-класу:

Під час 1-денного майстер-класу ви вивчите такі технології різдвяної випічки:

  • Різдвяний пудинг із соусом бренді / Christmas Pudding & Brandy Sauce – 17th Century British, originally comprising 13 ingredients representing Christ& the 12 Apostles, made on the 25th Sunday after Trinity, known in the UK as ‘Stir up Sunday’.
  • Різдвяна випічка з начинкою із крамол-топінгом /Mince Pies with Crumble Topping – 17th Century British.
  • Штолен / Stollen (A variation using spelt flour) – 15th Century German, Saxony.
  • Шоколадний пиріг Yule Log / Chocolate Yule Log – Believed to be of Pagan origin and has come to symbolize the battle between good and evil during the Christmas feast.
  • Різдвяний кекс Панеттоне з вершковим пудингом/ Christmas Panettone Bread & Butter Pudding – британський пудинг 18-го століття/ 18th Century British Pudding, made with Italian Panettone which dates back to the Roman Empire.
  • Різдвяний яблучний пиріг з пряним крамблом /Christmas Spiced Apple Crumble – British origin that became popular during WW2 food rationing.
  • Торт Black Forest GateauSchwarzwälder Kirschtorte originated in Germany and has become a popular alternative to Christmas Pudding in many UK restaurants.

Чекаємо на вас 21 листопада 2019 року з 9:00 до 17:00 в арт-кулінар-студії RestArtKitchen, КНТЕУ. Адреса: вул. Радунська, 20.

Координатори  майстер-класів:

  • Діна Федорова 050 600 14 94         dina_fedorova@ukr.net
  • Лариса Рибчук  097 439 03 09        lorchik88@ukr.net

08.11.2019
42265
остання редакція 08.11.2019