logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Візит грузинської делегації в КНТЕУ

Загальна інформація

15 жовтня 2013 року відбувся візит делегації Тбіліського державного університету ім. Іване Джавахішвілі у складі декана факультету економіки та бізнесу, завідуючої кафедри бухгалтерського обліку і аудиту, д.е.н., професора Єлене Харабадзе та к.е.н., доцента Теа Мунджишвілі.

Цьому візиту передувало підписання двосторонньої довгострокової угоди про співробітництво ректорами університетів.

Тбіліський державний університет ім. Іване Джавахішвілі - найбільший і найстаріший вуз Грузії, центр науки і культури. Він включає 6 факультетів: юридичний, економічний, гуманітарний, медичний, соціальних і політичних наук, точних і природничих наук. В університеті навчається близько 35 тис. студентів та викладає близько 5 тис. викладачів.

У рамках цього візиту Олена Харабадзе виступила перед викладачами, аспірантами і студентами нашого університету з доповіддю на тему «Досвід Грузії у запровадженні міжнародних стандартів обліку і аудиту: проблеми та шляхи їх вирішення».

 

Після виступу студенти висловили свої враження від цієї зустрічі:

 

Зустріч із грузинськими колегами пройшла в теплій атмосфері. Ми отримали можливість усвідомити необхідність переходу на міжнародні стандарти ведення аудиторської діяльності. Більше дізналися про навчальний процес грузинських вузів.

Горова Ірина,
ФОАЕК 4 к. 4 гр.

 

Лекція наших грузинських партнерів справила дуже гарне враження на всіх присутніх. Було піднято декілька важливих та цікавих питань стосовно навчання українських студентів в Грузії. Також цікаво було дізнатися про грузинський досвід розвитку аудиторської діяльності. Сподіваємося бачитися з грузинськими партнерами частіше. 

Маклашина Т.О.,
ФОАЕК 4 к. 3 гр.

 

Дуже приємно було познайомитися з представниками такої світлої та миролюбної країни – Грузії! Маю надію, що майбутня співпраця наших університетів буде продуктивною та принесе великі успіхи як у навчальному процесі, зокрема, в обміні досвідом наших студентів та викладачів, так і  в цілому для нашої країни.

Пономаренко Тетяна,
ФОАЕК 4 к. 3 гр.

 

Позитивний досвід Грузії в економічному розвитку дає привід задуматись над шляхами, якими повинна піти наша країна для досягнення такого рівня. Відсутність корупції, справедливе законодавство та забезпечення роботою молодих спеціалістів – це те, чого потребує Україна.

Собченко Ірина,
ФОАЕК 4 к. 2 гр.

 

Ми з великою радістю прослухали лекцію наших колег із Грузії, дізналися про аудиторську діяльність у цій країні та бажаємо відвідати грузинські вузи.

Журба Олександр,
ФОАЕК 4 к. 2 гр.

 

Сподіваємось, наша співпраця з грузинськими колегами допоможе нам, студентам, як майбутнім аудиторам, побороти корупцію та вивести нашу країну на високий економічний рівень. Особливо вразила простота і доброзичливість грузинських професорів.

Шкуропадська Діана,
ФОАЕК 5 к. 5 гр.

15.10.2013
Vita
2428
остання редакція 15.10.2013
23