logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Захист випускних кваліфікаційних робіт на кафедрі менеджменту КНТЕУ: черговий фініш у навчанні та старт у бізнесі!

Загальна інформація

У житті кожного є яскраві та знакові події, які ніколи не забуваються. Пройшовши певний етап життєвого шляху, ми думками повертаємося до них та згадуємо спільно з друзями, як все було у той день... Однією з таких незабутніх подій для кожного студента є довгоочікуваний захист випускних кваліфікаційних робіт! Насправді для кожного випускника це є одночасно як святковий, так і трохи сумний день, що дарує відчуття радості від успішного захисту творчих та креативних робіт, приносить задоволення від отриманої перемоги та водночас, в очікуванні отримання диплома про вищу освіту, поступово залишає позаду студентські безтурботні роки. З цього моменту розпочинається новий виток життя вчорашніх студентів, на якому вони здобувають високий рівень гідної особистості у вирії наступних подій.

Щороку традиційно кафедра менеджменту готує та проводжає у широку дорогу професійного зростання когорту випускників – майбутніх менеджерів у сфері торгівлі, виробництва, фахівців з управління персоналом, надихаючи їх на подальші досягнення у кар'єрі та бажаючи щасливого особистісного життя. З цієї нагоди протягом чотирьох днів поспіль – з 2 по 4 грудня 2019 року на кафедрі менеджменту відбувалися публічні захисти випускних кваліфікаційних робіт здобувачів освітнього ступеня «магістр» денної та заочної форм навчання.

Усього на захисті було представлено 98 випускних кваліфікаційних робіт. Захист відбувався в чотирьох екзаменаційних комісіях за освітніми програмами «Управління бізнесом», «Торговельний менеджмент» (освітня програма з англійською мовою викладання), «Менеджмент персоналу».

Екзаменаційні комісії очолювали: заступник HR-директора з навчання та розвитку персоналу ТОВ «ІДС Аква Сервіс» Роман Сторчак; генеральний менеджер департаменту післяпродажного обслуговування ПІІ «Тойота-Україна» Олексій Цивінський; директор з управління персоналом компанії «UMG Investments» Ірина Разінкіна; уповноважений з розвитку бізнесу ТОВ «ТЕРРАСОФТ» Олексій Гаврішев, які є давніми друзями та партнерами університету.

Тематика випускних кваліфікаційних робіт охоплювала актуальну проблематику менеджменту на вітчизняних підприємствах України різних організаційно-правових форм та видів діяльності, зокрема у виробничій та торговельній сферах.

За результатами публічного захисту екзаменаційні комісії відмітили практичну спрямованість, інноваційність та креативність пропозицій у всіх випускних кваліфікаційних роботах, а таких студентів як-от: Марина Джулай, Ольга Суліменко, Юлія Костенко, Галина Мірошніченко, Оксана Людвіченко, Сергій Тробюк, Сергій Коваль (освітня програма «Управління бізнесом»), Тетяна Стрембіцька, Володимир Солодовник, Олексій Карташов (освітня програма «Торговельний менеджмент» з англійською мовою викладання), Вікторія Доля, Марія Остапенко, Леся Ярощук (освітня програма «Менеджмент персоналу») - було відзначено як найкращих.

Колектив кафедри менеджменту щиро вітає наших випускників з успішним закінченням навчання в університеті та бажає їм подальших успіхів на життєвому шляху та в кар’єрі!

04.12.2019
42265
634
остання редакція 11.12.2019
Vega