Виїзне заняття майбутніх фахівців крафтових технологій
Загальна інформація
Студенти кафедри технології і організації ресторанного господарства Київського національного торговельно-економічного університету освітньої магістерської програми «Крафтові технології» провели 28 січня 2020 року лабораторні заняття з технології крафтового пивоваріння на базі броварні «Лісопилка» ТОВ «БІРКРАФТ».
Під керівництвом професійних пивоварів майбутні фахівці набули практичного досвіду з організації крафтового пивоваріння, ознайомились з основними етапами виробничого процесу створення пива бренду «VarVar». Разом з викладачами кафедри проф. Юдіною Т.І., доц. Вітряк О.П. провели сенсорний аналіз дегустаційних сетів авторських сортів пива: обліпихово-імбирного, фруктового, цитрусового, з лактозою, класичного елю тощо. Формули смаків, найкращі температурні режими подання, можливі поєднання з їжею та багато цікавих фактів про культуру споживання такого смачного напою як пиво - дізналися майбутні пивовари.
Дякуємо керівництву ТОВ «БІРКРАФТ» за професійну екскурсію та сподіваємось на подальшу співпрацю!