logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Всеукраїнський круглий стіл «Програмне забезпечення корпорації «ПАРУС» у підготовці фахівців економічного напряму»

Загальна інформація

23 жовтня 2013 року у конференц-залі  університету (ауд. 221, корп. "Д") було вперше проведено Всеукраїнський круглий стіл «Програмне забезпечення корпорації «ПАРУС» у підготовці фахівців економічного напряму». З вітальним словом до гостей та учасників звернулися проректор з  наукової роботи КНТЕУ, д.е.н., проф. Мельниченко Світлана Володимирівна та директор з розвитку корпорації  «ПАРУС» Федоренко Артур Володимирович.

У першій частині програмних заходів взяли участь понад 100 викладачів, аспірантів, науковців та співробітників з різних ВНЗ Києва й України, серед яких було зареєстровано 25 представників від КНТЕУ.

Для обговорення учасникам було запропоновано наступні теми:

  1. Перспективи використання новітнього програмного забезпечення корпорації ««ПАРУС»» у підготовці конкурентоспроможних  фахівців економічного напряму.  Координатор корпорації «ПАРУС» по роботі з ВНЗ Заєць І.Ю.
  2. Переваги використання «хмарних» технологій в економіці та бізнесі (презентація CRM-рішення «Менеджмент та Маркетинг» на новій платформі "jParus"). Фахівець корпорації «ПАРУС» Антоненко А.А.
  3. Вимоги роботодавців України до підготовки фахівців економічного напряму. Ст. методист УЦ корпорації «ПАРУС» Федоренко Ю.В.
  4. Досвід впровадження програмних продуктів корпорації «ПАРУС» у навчальний процес провідних ВНЗ України.

Наприкінці першої частини заходу було оголошено підсумки конкурсів кращих студентських та викладацьких робіт за 2012 – 2013 н.р.  і нагороджено номінантів.

Всі зареєстровані учасники отримали СЕРТИФІКАТ  корпорації «ПАРУС», який підтверджує їх участь у роботі круглого столу «Програмне забезпечення корпорації «ПАРУС» у підготовці фахівців економічного напряму».

У відповідності до другої частини програмних заходів було заплановано та проведено два майстер-класи щодо використання ПЗ «ПАРУС» у підготовці фахівців економічного напряму. Перший майстер-клас про систему «jParus» CRM-рішення «Менеджмент і Маркетинг» зібрав найбільшу кількість викладачів-учасників в ауд. Б-504. Другий майстер-клас про систему «ПАРУС»-Підприємство 7», модуль «Готель»  в ауд. Б-505 опанували більше ніж 20 викладачів та магістрів відповідного професійного напряму КНТЕУ.

За результатами круглого столу планується видання збірки матеріалів, де буде наведено досвід впровадження програмних продуктів корпорації «ПАРУС» у навчальний процес провідних ВНЗ України.

Проведення таких заходів буде сприяти впровадженню на базі КНТЕУ та його філіалів «jParus»-платформи для сучасної підготовки конкурентоспроможних  фахівців економічного напряму.

23.10.2013
Vita
2565
остання редакція 23.10.2013
shestack