logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Науково-практичний семінар "Вимоги Європейського Союзу до безпечності молока та молочної продукції".

Загальна інформація

  5 листопада 2010р. в рамках заходів, присвячених "Року безпечності харчових продуктів", у КНТЕУ пройшов науково-практичний семінар за участю провідного міжнародного експерта, доктора Міни Барової (Болгарія) на тему: "Вимоги Європейського Союзу до безпечності молока та молочної продукції". 
   Учасників семінару привітав керівник напрямку "Безпечність харчових продуктів" проекту ЄС доктор Тоні Віл. Він зауважив про необхідність та важливість забезпечення безпечності харчових продуктів на промисловому рівні та зазначив про визначальне місце безпечності харчових продуктів у сучасному законодавстві Європейського Союзу. 
   Доктор М. Барова, яка має 11 років досвіду роботи в Міністерстві охорони здоров'я і Міністерстві сільського господарства Болгарії, та 6 років роботи у приватному секторі, охарактеризувала основні законодавчі акти ЄС, які регулюють питання гігієни та безпечності харчових продуктів, а також проаналізувала основні вимоги, що висуваються до сирого молока, молочної продукції, пакувальних матеріалів та маркування. 
   Заходи в рамках "Року безпечності харчових продуктів" проводяться КНТЕУ й Науково-консультаційним центром управління безпечністю та якістю товарів з метою надання професорсько-викладацькому складу, студентству і всім, кому небайдужа проблема захисту здоров'я споживачів, унікальної можливості ознайомитись з сучасними підходами, розробками та міжнародним досвідом у сфері забезпечення безпечності харчових продуктів.

 

 

Ректорат

08.11.2010
annzo
1934
остання редакція 08.11.2010
23