logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Семінар «Дослідження неорганічних речовин»

Загальна інформація

30 жовтня 2013 року  на базі Спеціалізованої лабораторії з питань експертизи та досліджень Міндоходів було проведено семінар  на тему «Дослідження неорганічних речовин». З вступним словом виступив  заступник начальника Базалійський Ігор Миколайович. Учасниками семінару були головні спеціалісти-експерти з Одеського, Донецького, Львівського, Дніпропетровського, Харківського  відділень спеціалізованої лабораторії з питань експертизи та досліджень, начальник відділу досліджень неорганічних речовин та металів спеціалізованої лабораторії з питань експертизи та досліджень – Антонов С.О, заступник начальника відділу ведення УКТ ЗЕД Управління митної вартості, класифікації товарів та заходів регулювання ЗЕД – Венгель П.Ф.  

Учасниками семінару від Київського національного торговельно-економічного університету були: декан факультету товарознавства і торговельного підприємництва –  Осика В.А., завідувач кафедри товарознавства та експертизи непродовольчих товарів –   Мережко Н.В., доцент кафедри товарознавства та експертизи непродовольчих товарів Караваєв Т.А., асистенти кафедри товарознавства та експертизи непродовольчих товарів Стретович С.С., Смолянюк І.В.

Під час семінару було обговорено дослідження вогнетривких матеріалів та виробів, паливно-мастильних матеріалів, мармуру, карбонату кальцію, доломіту з метою їх ідентифікації. Розглянуто проблемні та спірні питання, що виникають під час проведення досліджень, типові помилки при проведенні досліджень, обробці та інтерпретації результатів досліджень, формулюванні висновків; шляхи вирішення проблемних питань, нормативні документи, пропозиції щодо необхідного ресурсного та методичного забезпечення. В результаті проведення семінару було визначено єдині підходи до проведення досліджень, інтерпретації результатів досліджень, формулювання висновків.

30.10.2013
Vita
2169
остання редакція 30.10.2013
23