logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Дебют першокурсника-2013

Загальна інформація

8 листопада 2013 року в актовій залі університету відбувся традиційний щорічний загальноуніверситетський конкурс художньої творчості студентів-першокурсників. Його мета - огляд та підтримка нових молодих талантів, активізація художньої самодіяльності й залучення до неї нових учасників. Він традиційно проводився за чотирма номінаціями, переможців яких визначало журі.

У першій номінації - вокал - студенти демонстрували вокальні здібності. Журі відзначило високий професійний рівень всіх виконавців, наявність великої кількості талановитих першокурсників для подальшого розвитку цього жанру у нашому університеті, але місця розподілило наступним чином: перше було визнане за факультетом товарознавства і торговельного підприємництва, друге місце отримали факультет економіки, менеджменту і права, третє - факультет фінансів та банківської справи.

Друга номінація - студентський театр естрадних мініатюр - завжди є найбільш складною для першокурсників, бо вимагає від постановників оригінальності твору, дотримання сценічної культури та яскравих жартів. Журі відзначило, що студенти-першокурсники цього року непогано впоралися з поставленим завданням та продемонстрували театральну майстерність. За оцінками журі переможцями вдруге стали першокурсники факультету обліку, аудиту та економічної кібернетики, друге місце неочікувано з невеликим відривом посів факультет фінансів та банківської справи.

Як і завжди, найбільш феєричною, яскравою, оригінальною стала остання номінація дебюту першокурсника - хореографія. За кількістю учасників вона була найчисленнішою. Виступи спеціально створених хореографічних колективів факультетів не залишили байдужими глядачів у залі та викликали шалені оплески. Журі відзначило високий професіоналізм постановників та виконавців хореографічних композицій всіх факультетів. Перше місце розділили факультет економіки, менеджменту і права й факультет ресторанно-готельного та туристичного бізнесу, інші факультети посіли друге місце з однаковою кількістю балів.

Не можливо не згадати позаконкурсну номінацію – відео. В якій перше місце вдруге поспіль посів факультет економіки, менеджменту і права.

У цьому році у нас були не тільки талановиті учасники, а й зіркове журі. До складу якого входили:

  • Валерій Харчишин, гурт «Друга ріка»;
  • Володимир Дантес, музикант, телеведучий, гурт «ДиО. фильмы»;
  • Євгеній Прус, учасник вищої ліги КВН «Минское море», автор «Квартал, 95»;
  • Анастасія Коваленко, хореограф телепроекту 3 та 4 сезону «Танцюють всі»;
  • Андрій Гуцул, фіналіст проекту «Танцюють всі», балетмейстер проекту «Майданс».

Підводячи підсумки конкурсу, журі та організатори відзначили високий рівень розвитку студентської художньої самодіяльності у КНТЕУ, привітали переможців, нагородили їх грамотами та подяками, вручили їм подарунки.

Дебют першокурсника - це важлива подія у житті першокурсників. Але вона неможлива без згуртованої роботи всього колективу КНТЕУ. До організації та проведення конкурсу доклали великих зусиль деканати, ради студентського самоврядування факультетів, наставники, студенти-старшокурсники, працівники всіх підрозділів університету. І тому ця подія пройшла з великим емоційним піднесенням і стала святом не лише для першокурсників, а й для всього університету.

Однозначно була досягнута головна мета Дебюту: згуртувати першокурсників та долучити їх до студентського активу.

08.11.2013
Vita
6036
остання редакція 08.11.2013
Vita