Профорієнтаційна діяльність кафедри технології і організації ресторанного господарства
Загальна інформація
Кафедра технології і організації ресторанного господарства факультету ресторанно-готельного та туристичного бізнесу КНТЕУ активно проводить профорієнтаційну діяльність, основною метою якої є інформування майбутніх абітурієнтів про освітні програми «Технологія та організація ресторанного бізнесу», «Ресторанні технології та фуд-дизайн», матеріально-технічну базу університету, співпрацю кафедри із закладами ресторанного господарства та провідними фахівцями сфери HoReCa, проведення різноманітних заходів на базі університету.
У лютому 2021 року викладачами кафедри було проведено:
- онлайн-зустріч із учнями гімназії №75 м. Києва (доц. Литвиненко Т.Є.);
- презентацію освітніх програм кафедри випускникам школи №134 м. Києва (доц. Вітряк О.П.);
- день гостинності (онлайн) для учнів спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів №138 (доц. Медведєва А.О.);
- онлайн-спілкування з учнями випускних класів школи І-ІІІ ступенів №90 м. Києва (доц. Антонюк І.Ю.);
- день гостинності (онлайн) для випускників гімназії №178 м. Києва (проф. Грабовська О.В.).
Під час організованих викладачами зустрічей із майбутніми абітурієнтами було презентовано рекламні відеоролики про освітні програми кафедри, організацію освітньої діяльності в КНТЕУ, можливості закордонного стажування, надано інформацію щодо особливостей вступної кампанії до університету у 2021 році. Особлива увага була приділена інформуванню абітурієнтів про проведення Всеукраїнської олімпіади для професійної орієнтації вступників зі спеціальності 181 «Харчові технології». Учням було надано інформаційні матеріали для реєстрації та участі в олімпіаді. Викладачі кафедри повідомили учням про дні відкритих дверей у КНТЕУ та запросили до участі в них.
Кафедра технології і організації ресторанного господарства висловлює подяку адміністраціям закладів освіти, які сприяли проведенню днів гостинності та запрошує до подальшої співпраці!