logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Відбулася гра «Що? Де? Коли?»

Загальна інформація

Вечір "сірих" буднів 13 листопада 2013 року розважила гра «Що? Де? Коли?», яка відбулась в актовій залі гуртожитку №3. У змаганнях взяли участь шість команд, по дві від кожного гуртожитку. Студенти, які зацікавились цією грою, заслуговують на повагу, адже потрібно бути досить ерудованим, сміливим та кмітливим, аби гідно захищати честь гуртожитку. Особливо потішили назви команд.

 Тож, детальніше про команди:

  1. – «Скотч», представники гуртожитку №4;
  2. – «Закон бутерброда», представники гуртожитку №3;
  3. – «Четвертий легіон», представники гуртожитку №4;
  4. – «Перчики», представники гуртожитку №2;
  5. – «Пролетарій», представники гуртожитку №2;
  6. – «Палата №6», представники гуртожитку №3.

Обов'язки Феміди взяло на себе журі: директор студмістечка Последнік І.М., заступник директора студмістечка Сиса О.В., голова РСС КНТЕУ Кладченко М.В., завідувач гуртожитку №3 Скіба Н.В., голова РСС гуртожитку №2 Семенович Л.Б., голова РСС гуртожитку №3 Мовсисян К.Г., голова РСС гуртожитку №4 Мазур О.В.

Ведучою даного заходу була зірка КНТЕУ TV Масюра Катерина. Розпочалось все, як завжди, з оголошення правил гри. Також ведуча попросила не користуватись мобільними телефонами, що зробило гру повністю прозорою. Питання були і складні, і прості одночасно, що змусило всіх добряче понервувати під час оголошення відповідей. Бали команд можна було передбачити з огляду на реакцію учасників: шалені крики «ЄЄЄЄС!», «Дай п’ять!» або ж - кулаком по парті і відвертий «facepalm». Неоднозначні відповіді на деякі запитання дещо ускладнили гру, але це зробило її ще більш цікавою. Глядачі теж мали можливість активно брати участь у вирішенні проблем. Найнапруженішим моментом стала мить, коли журі виявили необхідність у додаткових питаннях для двох команд, що боролись за третє місце («Закон бутерброда» та «Четвертий легіон»). У результаті III місце посіла команда «Закон бутерброда» (гуртожиток №3), II місце розподілили «Палата №6» (гуртожиток №3) та «Четвертий легіон» (гуртожиток №4), а омріяне всіма I місце посіла зовсім юна команда першокурсників ФРГТБ «Скотч» (гуртожиток №4).

Такі заходи варто влаштовувати, відвідувати та брати в них участь. Це враження, які назавжди залишаться приємними спогадами про безтурботні студентські роки!

12.11.2013
Vita
5516
остання редакція 12.11.2013
shestack