logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Cвяткування Міжнародного дня студента

Загальна інформація

     14 листопада 2013 року ректор Київського національного торговельно-економічного університету Анатолій Антонович Мазаракі привітав усю студентську спільноту з Міжнародним днем студента та побажав, "щоб університетське життя вирувало кожен день, а студентські роки були найкращими та найцікавішими".

     У своєму вступному слові ректор пригадав історію виникнення свята, що зародилося ще наприкінці 19 століття. Також Анатолій Антонович подякував молодим людям за сумлінне навчання й активну участь у культурному та мистецькому житті університету, за гідне представлення КНТЕУ в Україні та світі, здобуваючи перемоги й призові місця на олімпіадах, конкурсах, змаганнях національного рівня, демонструючи свій високий рівень знань і фаховості та небайдуже ставлення до майбутнього університету й України.

     Лише за минулий навчальний рік 120 студентів КНТЕУ отримали іменні стипендії,  вибороли майже 40 нагород у конкурсах та олімпіадах всеукраїнського рівня, а також Кубок спартакіади.

     Під час заходу відбулося нагородження 61 кращого студента грамотами ректора університету за успішне навчання, активну участь у науковій роботі та громадському житті університету. Також 10 активістів ради студентського самоврядування були нагороджені відзнаками голови Деснянської районної в місті Києві державної адміністрації, які особисто вручив голова Деснянської райдержадміністрації Прокопенко Станіслав Миколайович. Він побажав студентам університету ніколи не зупинятися на досягнутому, постійно вдосконалюватися в професійному плані та завершив своє привітання словами: «Живіть яскраво та будьте гідними своєї держави». На честь свята голова Деснянської райдержадміністрації подарував навчальному закладу найсучасніші мікрофони, які ректор одразу ж передав у концерт-хол Київського національного торговельно-економічного університету.

     Голова РСС Кладченко Марія, вітаючи кращих студентів КНТЕУ, зауважила: «Я впевнена, що у нас дійсно навчаються найкращі студенти. Наш університет є осередком великої кількості міських і державних заходів та центром культурної й наукової творчості нашого району. Я пишаюся тим, що навчаюся в Київському національному торговельно-економічному університеті». 

     Бажаємо й надалі студентам КНТЕУ бути самостійними, впевненими та активними громадянами рідного міста й України.

 

НАКАЗ 

Про нагородження студентів 

З нагоди святкування в Україні 17 листопада Міжнародного дня студента

14.11.2013
shestack
2599
остання редакція 14.11.2013
Vita