Підсумки другого туру Всеукраїнської олімпіади зі спеціальності 181 «Харчові технології»
Загальна інформація
Кафедрою технології і організації ресторанного господарства Київського національного торговельно-економічного університету (КНТЕУ) 15 травня 2021 року проведено другий дистанційний (основний) тур Всеукраїнської олімпіади зі спеціальності 181 «Харчові технології», у якому взяли участь школярі з середніх загальноосвітніх і спеціалізованих шкіл з різних міст та сіл України, а саме: Києва, Дніпра, Славути, Жашкова, Ніжина, Кам’янська, Городка, Нижчедубчанська тощо.
Учасників олімпіади привітала та побажала успіхів завідувачка кафедри технології і організації ресторанного господарства, професор Федорова Діна Володимирівна.
До складу журі олімпіади увійшли:
- Гніцевич В. А. – д.т.н., професор (голова журі);
- Васильєва О. О. – к.т.н., доцент (секретар журі);
- Левандовський Л. В. – д.т.н., професор;
- Кравченко М.Ф. – д.т.н., професор.
За результатами проведеного онлайн-тестування у другому турі Всеукраїнської олімпіади КНТЕУ зі спеціальності 181 «Харчові технології» для професійної орієнтації вступників на основі повної загальної середньої освіти в умовах дистанційної участі (у синхронному режимі) із забезпеченням надійної автентифікації учасників переможцями стали:
- Івашків Марія Анатоліївна
- Кобзар Максим Русланович
- Ковальська Дарина Володимирівна
- Ковтун Анна Олексіївна
- Крушинська Анастасія Сергіївна
- Новицька Анна Євгеніївна
- Олійник Валерія Миколаївна
- Сандуленко Вікторія Олексіївна
- Тюльченко Марія Сергіївна
- Черноколенко Давид Віталійович
- Сердюков Степан Андрійович
Вітаємо переможців у нашій дружній університетській сім’ї !!!