Співпраця кафедри технології і організації ресторанного господарства із закладами-партнерами
Загальна інформація
Кафедрою технології і організації ресторанного господарства на замовлення Товариства з обмеженою відповідальністю «Фішка» виконано науково-дослідну роботу «Розроблення інноваційних технологій борошняних і борошняних кондитерських виробів для спеціалізованих закладів ресторанного господарства» (березень – червень 2021 р.).
У виробничих умовах кафе «Венеція» КНТЕУ було проведено випробування дев’яти найпоширеніших рецептів піц та здійснено їх дегустацію.
Розроблено технології італійського тіста та напівфабрикатів, рецептури піци з різними начинками. За результатами виконання роботи підготовлено комплект технологічних карт борошняних виробів, що регламентують технологічний процес та технічні вимоги до напівфабрикатів (тісто, соуси) і борошняних виробів – 20 видів піци; схеми приготування піци, зокрема напівфабрикатів; рекомендації з організації виробничо-технологічного процесу з виробництва піци у спеціалізованому закладі ресторанного господарства; рекомендації щодо підбору необхідного устаткування та інвентарю для забезпечення технологічного процесу виробництва борошняних виробів.
Завдяки згуртованості та високому професіоналізму колективу кафедри під науковим керівництвом професора Федорової Д.В. та участі студента Полосіна Анатолія, робота була виконана якісно та вчасно, мала позитивну оцінку замовника.
Кафедра висловлює вдячність партнерам, які сприяли успішному виконанню науково-дослідної роботи, зокрема Косяченко Анжеліці Володимирівні – управляючій мережею закладів ресторанного господарства ТОВ "Фішка" та Чуницькій Любі Петрівні – експерту з ресторанних технологій та сервісу, заслуженому діячу сфери послуг України.
Запрошуємо до співробітництва заклади ресторанного господарства!